Menu
Branche / Events / Nieuws

De jacht op de Gouden Giraffe 2013 is geopend!

De inzending is weer van start gegaan en daarmee is de jacht op de Gouden Giraffe 2013 geopend! Alle mooie en succesvolle Live Communication projecten die hebben plaats gevonden in 2012 kunnen in één of meerdere categorieën worden ingezonden. Voor 2013 zijn er zes categorieën vastgesteld, namelijk: Effectief, Creatief, Maatschappelijk Betrokken, Beurs, Congres en Deelname.

Dit jaar moedigt de organisatie vooral ook opdrachtgevers aan, die Live Communication als succesvol onderdeel van hun marketingstrategie hebben ingezet, om in te zenden. Met het inzenden van hun succesvolle project maken zij kans op één van de zes Giraffes.

Tot en met 31 januari 2013 kunnen de cases die hebben plaatsgevonden in 2012 online ingezonden worden. Per categorie wordt er een professionele vakjury samengesteld die de inzendingen o.a. beoordeelt op inzet, creativiteit, effectiviteit en innovativiteit. De uitreiking vindt plaats in het voorjaar van 2013.

Over de Gouden Giraffe
De Gouden Giraffe is de Live Communication Award die, door het samengaan van de Gouden Giraffe en de Nationale ExpoJaarprijs, twee werelden samen brengt; de evenementenbranche en de expo branche. In 2012 bleek opnieuw dat we een geslaagde weg zijn ingeslagen en dat Gouden Giraffe, Live Communication Award een brede en sterke prijs geworden die de kracht en de kansen van het medium Live Communication zichtbaar maakt en bijdraagt aan de professionalisering en profilering van de branche.

Meer weten over de Gouden Giraffe?