Rubriek

Utrecht

Rubriek

Bent u op zoek naar een vergaderlocatie die centraal gelegen is in Nederland en daardoor voor iedereen goed bereikbaar? En willen jullie de steden achterwegen laten en lekker de natuur in? Dan is deze buitenplaats midden in de natuur van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug uitermate geschikt!

Boek hier het 32-uurs Vergaderarrangement in Driebergen!

De congres- en vergaderzalen

De congres- en vergaderlocatie heeft 13 bijzondere & inspirerende vergaderzalen en een vergaderchalet variërend in afmeting van 22 tot 180 m2. De zalen bieden plaats aan groepen van 2 tot 200 personen en zijn makkelijk te combineren. Bovendien zijn de zalen flexibel aan te passen op de groepsgrootte. 

Alle vergaderzalen hebben daglicht en geven je een extra boost energie! 

Vanuit de zalen kijkt u uit op het groen en bijna allemaal beschikken ze over een privé terras. Ideaal om met mooi weer in kleine subsessies te werken of een frisse neus te halen. Bijzondere voordelen dus! 

De kamers

Alle kamers zijn kijken uit op het omliggende groen en het hele hotel is gelijkvloers en daarmee dus ook zeer rolstoelvriendelijk. De kamers beschikken over douche en toilet, televisie, radio, telefoon en een kluisje.

Brasserie

De buitenplaats beschikt over een gezellige brasserie. Een heerlijke groene oase waar u een heerlijk kopje koffie kunt drinken en de lekkerste gerechten kunt eten. Het terras biedt een fijne plek midden in het bos waar u ook kunt borrelen of dineren.

Uniek evenementen organiseren in Utrecht

Wanneer je een congres organiseert, wil je natuurlijk samenwerken met een locatie die met je meedenkt en waar je er als organisator niet helemaal alleen voor staat. Bij congrescentrum Mereveld te utrecht denkt de locatie mee om er een waar succes van te maken. Met luxe zalen, een uitgebreide keuken en professionele begeleiding tijdens het congres, kan de organisatie van een bijeencomst bijna niet meer fout gaan.

Congrescentrum Utrecht is centraal gelegen, maar bevind zich toch in een rustig gelegen gebied middenin de Utrechtse landerijen. Kortom, een mooie gelegenheid voor de congresbezoekers om even uit de hectiek te ontsnappen, maar niet te ver te hoeven reizen.

Congres organiseren Mereveld Utrecht

Maatschappelijk verantwoord een congres organiseren

Anno 2020 is het vrijwel ondenkbaar om als bedrijf de ogen te sluiten voor zaken als het klimaat en het milieu. Daarom beschikt congrescentrum Mereveld inmiddels over een Green Key certificaat. Wat houdt dit in? Het Green Key certificaat is een internationaal keurmerk voor bedrijven die duurzaam vergaderingen en congressen organiseren. De evenementenlocatie doet er dus alles aan om zo min mogelijk druk uit te oefenen op het milieu en het klimaat. Kortom, wanneer je een congres bij congrescentrum Mereveld organiseert, belast je als bedrijf zo min mogelijk het klimaat.

Wat houdt dit precies in?

Het congrescentrum gaat zuinig om met water- en energieverbruik, zonder dat er hoeft worden ingeleverd op comfort. Daarnaast zorgt het bedrijf ervoor dat de afvalverwerking zo minimaal mogelijk is. Dit doen ze door de hoeveelheid afval te beperken en zoveel mogelijk te recyclen.  Gedurende de winter hoef je niet te vrezen voor koude handen aangezien de locatie gebruik maakt van warmteterugwinning en extra zuinige apparatuur gebruikt. Dit zorgt er voor dat de locatie nauwelijks energie verbruikt terwijl het congres op volle toeren draait.

Ontmoet elkaar in de rustige omgeving van dit voormalige Klooster. Een inspirerende omgeving voor uw zakelijke bijeenkomst. Culinair bent u van harte welkom in ProefLokaal De Wereld. Tijdens uw verrblijf maakt u gebruik van de unieke ConferentieApp.

De vergaderzalen
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten beschikt over 2 locaties. Te weten het voormalige missiehuis. Hierin bevinden zich 2 grote congreszalen, 15 vergaderzalen en diverse gespreksruimtes.

Tevens beschikken wij over het voormalige klooster met hierin 1 grote congreszaal, 5 vergaderzalen en ook diverse gespreksruimtes.

Door deze indeling beschikken wij over voldoende ruimte voor kleine en grotere bijeenkomsten.

“Dit is een prima locatie voor een meerdaagse bijeenkomst. De kamers zijn netjes en schoon. De catering is prima (O/L/D). Het is mooie gelegen en heeft een rustgevende omgeving. Wat vooral aantrekkelijk is voor een meerdaagse bijeenkomst, is de ruime en gevarieerde keuze aan activiteiten die helemaal aansluiten bij van de naam van het hotel: Kontakt der Kontinenten. Kortom: onze bijeenkomst wat geslaagd.” Aldus H. Wijnen

Voor meer informatie over de vergader- en congresmogelijkheden op deze locatie, klik hier. Of bekijk hieronder 2 top vergaderarrangementen die deze locatie biedt.

Met vriendelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Veelzijdige congreslocatie in Centraal Nederland met mogelijkheden in zalen, faciliteiten, culinaire verrassingen en ook nog eens centraal gelegen en uitstekend bereikbaar!

Zoekt u een zakelijke locatie voor uw vergadering van 2 tot 350 personen? Wilt u uw bijeenkomst vroeg in de ochtend plannen of juist ’s avonds? Van 7.30 uur ’s ochtends tot 23.00 uur ’s avonds kunt u bij ons vergaderen. Dan is dit de ideale locatie voor uw vergadering, congres of training.

Klik hier voor meer informatie over het NCB Congrescentrum

Ook biedt deze veelzijdige congreslocatie passende vergaderarrangementen aan. Bij het 8-uurs arrangement op deze Veelzijdige trainingslocatie is inbegrepen:

 • Persoonlijk ontvangst door gastvrouw
 • Ontvangst in stijlvolle Nespresso Coffee Corners met muffins, donuts en andere diverse zoete lekkernij
 • Nespresso koffie, thee en/of frisdrank in de pauze
 • Mineraalwater en snoepjes in de vergaderzaal
 • Zaalhuur
 • Gratis parkeren (1200 plaatsen)
 • Voor de lunch maken uw gasten gebruik van het uitgebreide lunchbuffet in ons restaurant. De samenstelling van ons buffet verschilt per seizoen, maar het bestaat in elk geval uit:
  • de dagsoep
  • diverse luxe broodsoorten
  • luxe beleg: vleeswaren, zuivelwaren, zoetwaren en salades
  • visgerechten
  • warme gerechten zoals spaghetti, pastei, nasi, lasagne
  • verschillende soorten warme snacks zoals kroketten, gehaktbal, kaassoufflé of
  • saucijzenbroodje
  • divers handfruit
  • vruchtenyoghurt
  • verschillende dranken: vruchtensappen, koffie, thee, melk en karnemelk
 • Gebruik van Scherm, beamer en flip-over met stiften

Of klik hier voor meer informatie over dit 8 uurs arrangement voor uw vergadering of bijeenkomst op deze veelzijdige congreslocatie!

Met vriendelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl

Wilt u een congres organiseren om met klanten en zakelijke relaties van gedachten te wisselen? En wilt u dat uw congres perfect verzorgd is? Het NBC Congrescentrum biedt u alle mogelijkheden voor het perfecte congres. We hebben diverse ruimtes en faciliteiten voor uw congres. Met onze kennis en ervaring organiseren we samen met u het ideale congres.

Flexibel gebruik van ruimte
Met 2 evenementenhallen van wel 1800m2, 35 subzalen en een enorm buitenterrein hebben wij alle denkbare faciliteiten in huis om uw congres tot een groot succes te maken. Deze congreslocatie biedt u 30 zalen geschikt voor 2 tot 350 personen, die uitermate geschikt zijn voor uw congres. Het maximale aantal personen is per ruimte afhankelijk van de opstelling die u wenst. De zalen zijn voorzien van een LCD- projector, scherm, flipover met stiften en een klimaatbeheersingssysteem. Tevens kunt u gebruik maken van gratis draadloos internet.

Culinaire mogelijkheden – Eigen koks-team in huis
Deze congreslocatie onderscheid zich door een eigen koks-team van 8 man in huis te hebben. Dus werkelijk alles is mogelijk. Van lunch tot a la carte dineren. Het zijn uiteindelijk de seizoenen die de keus en samenstelling van de gerechten bepalen. Wij werken volgens de laatste food trends. Daarbij zijn moderne termen zoals MVO, Bio-, Ecologisch, Fairtrade en MSC, de pijlers van veel van onze gerechten.

Centraal gelegen aan de rand van Utrecht, direct aan de snelwegen
Deze congreslocatie is centraal, aan de rand van Utrecht, gelegen aan de snelwegen (A2, A12, A27) en met het openbaar vervoer bedraagt de reistijd 15 minuten vanaf het CS Utrecht. De congreslocatie biedt u 2 evenementenhallen met meer dan 3500 m2 beursvloer en 30 zalen, gratis wifi en 1.200 gratis parkeerplaatsen.

Klik hier voor meer informatie over de veelzijdige congreslocatie of bekijk hier eens het speciale 8 uurs arrangement.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Bijzondere locaties in Utrecht voor uw bijeenkomst

De provincie utrecht, centraal gelegen vergaderlocaties, is de perfecte provincie voor uw meeting

Bekijk deze bijzondere vergaderarrangementen in Utrecht

 1. 8-uurs vergaderarrangement in een voormalig Klooster vlakbij Utrecht
 2. 8-uurs vergaderarrangement in de bossen van Lage Vuursche
 3. Groen vergaderen op Landgoed de Reehorst in midden Nederland
 4. Congres organiseren? Veelzijdige congreslocatie in Nieuwegein
 5. Zoo Challenge – Beestachtig uitje in Amersfoort

Met recreatieve groet,

Christel Gieling
Congres.nl

Hotel de Wageningsche Berg beschikt over een vijftal multifunctionele zalen die uitermate geschikt zijn voor uw Congres.

Confereren in Stijl
Hotel de Wageningsche Berg beschikt op de begane grond over een vijftal multifunctionele zalen die uitermate geschikt zijn voor uw Congres. Met een totale capaciteit tot 1500 personen; uitgaande van een theateropstelling bieden de stijlvol ingerichte zalen gezamenlijk plaats aan 800 gasten.

Faciliteiten
Wanneer u besluit voor uw Congres een zaal te huren bij Hotel de Wageningsche Berg, kunt u dat uitstekend combineren met het gebruik van overige faciliteiten van het hotel. Zo staat onze keukenbrigade garant voor een ontspannen lunch of uitgebreid diner en na een eventueel drankje in Brasserie No. 96 genieten van een welverdiende nachtrust in een van onze 108 luxe hotelkamers. Maak uw wensen kenbaar en wij stellen graag een arrangement op maat voor u samen, inclusief bijbehorende offerte.

Zaalinformatie
Aantal zalen: 9 zalen
Capaciteit: 800 personen

Klik hier voor meer informatie over deze locatie.

Heeft u interesse in deze locatie, bekijk dan hier de bijbehorende arrangementen.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl

Deze prachtige historische vergaderlocatie is gelegen aan de Utrechtse grachten in het mooie centrum van Utrecht. De locatie is vanaf het Centraal Station goed te bereiken. Voor uw vergadering, training of boardmeeting kunt u hier uitstekend bijeenkomen.

Vergaderen aan de Utrechtse grachten
Deze prachtige historische vergaderlocatie is gelegen aan de Plompentorengracht in het mooie centrum van Utrecht. Vanaf het Centraal Station is de locatie goede te bereiken en bent u 12 minuten op de locatie. Voor uw vergadering, training of boardmeeting kunt u hier terecht voor een uitstekende meeting.

Persoonlijke service op de locatie
De Zilveren Vosch is een prachtige vergaderlocatie voor trainingen, vergaderingen en bijzondere gelegenheden. Het pand, ooit een internaat, herbergt in totaal 1.400m2 waaronder een concertzaal en kapel. De medewerkers van de locatie zijn er op gericht een zo goed mogelijke service te bieden en elke bijeenkomst tot een succes te begeleiden. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om dit te realiseren. Met de vele verschillende ruimten, zalen en de persoonlijke service kunnen wij naadloos aansluiten op uw wensen.

Vergaderen Utrecht

De Zalen en verschillende Ruimtes
De locatie beschikt over 7 zalen, allen in een bijzondere en eigen sfeer en stijl. Meerdere dagen vergaderen is hier dus niet steeds hetzelfde. De zalen variëren in oppervlaktes en zijn in diverse opstellingen beschikbaar van 2 tot 120 personen.

Naast de zalen beschikt de locatie over een binnentuin. Deze tuin aan de achterzijde van het pand geeft een extra dementie aan de locatie. Even een frisse neus halen in de pauze, met lekker weer buiten een broodje eten of een borrel nuttigen na afloop van de bijeenkomst, dit alles bij is mogelijk bij De Zilveren Vosch.

Catering op de locatie
Iets lekkers bij de koffie of een compleet dinerbuffet? Uiteraard kunt u naast de 4 of 8 uurs vergadering ook afsluiten met een borrel of 3, 4 of 5-gangen diner. De mogelijkheden zijn uiteraard allemaal te bespreken en een passende offerte is zo opgevraagd.

Klik hier voor meer informatie over deze vergaderlocatie of voor een vrijblijvende offerte.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl

 

De combinatie van het vergadercentrum, de foyer en de daktuin achter het vergadercentrum maakt het de ideale locatie voor vergaderingen, seminars, congressen en andere bijeenkomsten. Een moderne congres- en vergaderaccommodatie in het hart van Nederland, aan de rand van Utrecht.

Het Congres- & Vergadercentrum telt 19 zalen die geschikt zijn voor bijeenkomst van 2 tot 350 personen.

De combinatie van het vergadercentrum, de foyer en de daktuin achter het vergadercentrum maak het de ideale locatie voor vergaderingen, seminars, congressen en andere bijeenkomsten. Met behulp van verplaatsbare wanden is het congres- & vergadercentrum op maat in te delen.

Faciliteiten
Alle zalen hebben een moderne uitstraling, vaste projectieschermen, klimaatbeheersing en zijn (te) voorzien van alle gemakken. De grote zalen beschikken over een vaste beamer en geluidsinstallatie. Natuurlijk zijn er de mogelijkheden tot meer, vraag ernaar bij uw aanvraag!

Ligging
Congres- & Vergadercentrum Domus Medica is gelegen in het hart van Nederland, aan de rand van Utrecht (bedrijventerrein Papendorp). Bij het pand kunt u (betaald) parkeren, na 5 uur in de middag kunt u hier gratis parkeren. Wij hebben daarnaast een eigen shuttledienst die wij kunnen inzetten tussen ons pand en het P+R terrein vlakbij gelegen. Deze dienst kunt u aanvragen bij uw reservering.

Omgeving
Congres- & Vergadercentrum Domus Medica is gelegen op het bedrijventerrein Papendorp te Utrecht. Domus Medica heeft een vrij uitzicht en is dus niet ingesloten tussen de andere bedrijven. Voor het pand is er een parkje om bijvoorbeeld tijdens de break even de buitenlucht op te zoeken.

Lees meer over deze locatie

Sluit deze veelzijdige locatie aan bij uw wensen? Boek hier dan uw vergaderarrangement, inclusief:

 • Zaalhuur gedurende 1 dagdeel
 • Beamer
 • Projectiescherm of led-scherm
 • Flipover of whiteboard
 • Tijdens uw bijeenkomst kunt u onbeperkt gebruik maken van: Koffie, thee, ijswater, frisdrank, roomboterkoekjes

Het is ook mogelijk dit arrangement als 4 uurs arrangement te boeken inclusief lunch. Boek hier uw 4-uurs vergaderarrangement

Met vriendelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl

Op zoek naar een toplocatie voor uw bijeenkomst of themadag in het midden van het land? Waar alles mogelijk is? Meeting Center Eenhoorn is dé vergaderlocatie in hartje Amersfoort.

Op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Waar alles goed geregeld is? Bij ons heeft u de keuze uit diverse vergaderarrangementen. Uw focus ligt op de inhoud van uw bijeenkomst, alles daaromheen nemen wij u graag uit handen. Onze vergaderarrangementen kunt u geheel naar wens inzetten voor ieder soort bijeenkomst: van 2 tot 350 personen. Onze flexibele ruimtes staan voor u ter beschikking. En de catering wordt ook op maat verzorgd.

Diverse zalen
De Eenhoorn heeft 25 zalen in diverse afmetingen. Stuk voor stuk modern ingericht. Onze lichte ruimtes hebben een sfeervolle inrichting voor de perfecte uitstraling van uw bijeenkomst. De prettige inval van het daglicht en de extra mogelijkheden voor beheersing van het klimaat maken het verblijf tot een verademing. Onze vergaderzalen hebben mobiele wanden; ideaal om de ruimte aan te passen aan uw wensen. Er is altijd een geschikte zaal voor uw bijeenkomst.

Lees hier meer over de faciliteiten van deze locatie

Sluit deze locatie aan bij uw wensen? Bekijk dan hier het 8-uurs vergaderarrangement.

 • Een professionele ontvangst door een van onze gastvrouwen of –heren.
 • Iets lekkers bij aanvang van de bijeenkomst.
 • 2 dagdelen toegang tot de zaal.
 • Onbeperkt koffie en thee tijdens de bijeenkomst.
 • Onbeperkt Original water, snoepjes en koekjes tijdens de bijeenkomst.
 • Gebruik van het uitgebreide lunchbuffet.
 • Een frisdrankje in de middag.
 • Gebruik van een flip-over of whiteboard en beamer.
 • Toegang tot ons gratis wifi netwerk.
 • Probleemloze aansluiting op de beamer.
 • Gebruik van een volledig gevulde meeting kit.
 • Meeting garant voor elke bijeenkomst. Wij staan voor afspraak is afspraak. U hoeft zich alleen nog maar te concentreren op uw vergadering. Wij doen de rest.
 • Vergaderen op de Regardz vergaderstoel. Deze stoel is speciaal voor Regardz ontworpen zodat u het beste resultaat uit uw bijeenkomst kan halen.
 • Draadloze print service. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over een vergeten afdruk tijdens uw vergadering.
 • Prijs: vanaf € 54,50 .p.p. op basis van minimaal 8 personen

Klik hier en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl