Rubriek

Limburg

Rubriek

Zoekt u een congrescentrum met allure voor uw volgende congres? Verwelkom dan uw gasten in dit prachtige 4-sterren kasteel in Kerkrade. De congreslocatie beschikt over diverse congreszalen waar u met verschillend aantal personen ook uiteen kunt gaan tijde

Congrescentrum in Kerkrade
Zoekt u een congrescentrum met allure voor uw volgende congres? Verwelkom dan uw gasten in dit prachtige 4-sterren kasteel in Kerkrade. De congreslocatie beschikt over diverse congreszalen waar u met verschillend aantal personen ook uiteen kunt gaan tijdens uw congresdag.

Prachtig kasteel gelegen in Zuid-Limburg
Het kasteel is prachtig gelegen aan de rand van de Anstelvallei en straalt een vorstelijk allure uit. Het kasteel beschikt over 44 luxe kamers inclusief 13 suites en 9 congresruimtes en banketruimtes. Het kasteel wordt omgeven door een slotgracht en beschikt over een schitterende barokke kasteeltuin met vijverpartijen en fonteinen. Binnen de historische muren van dit 14e eeuwse kasteel is een stijlvol restaurant gevestigd. Hier kunt u genieten van een gastronomisch diner op topniveau.

Vergaderen Limburg

Bijzondere congresruimtes in dit kasteel
Dit congrescentrum bestaat uit 2 delen. In de hoeve kunt u overnachten in één van de 44 luxueuze kamers en in het kasteel bevinden zich schitterende congreszalen met een maximumcapaciteit van 500 personen. Uiteraard is de congreslocatie voorzien van moderne faciliteiten en kunt u tijdens uw zakelijke bijeenkomst genieten van hoogwaardige gastronomie in het restaurant. De binnenplaats en de kasteeltuin bieden de mogelijkheid om buitenactiviteiten te organiseren in een bijzondere setting. Ook voor feestelijke evenementen vormt dit karakteristieke kasteel de perfecte locatie. De locatie bezit de status van Golden Green Key, de hoogste norm binnen Green Key; hét keurmerk voor milieubewust en verantwoord ondernemen.

Voor een vrijblijvende offerte of meer informatie zoals de overnachtingsmogelijkheden klik hier.

Kies u voor deze locatie? Bekijk hieronder onder 3 vergaderarrangementen:

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl

Vergaderen in de bossen
U zoekt een rustgevende en inspirerende omgeving om uw vergadering te houden? Wilt u daarbij genieten van al die faciliteiten die uw verblijf veraangenamen? Boshotel Vlodrop, het Trefpunt in het groen. Bij ons vindt u dit allemaal!

Vergaderen in het unieke Nationaal Park
Elk van de 4 sterren staat voor compleet comfort, fantastische faciliteiten, culinaire zaligheden van ons restaurant en dit alles in een adembenemend, mooie omgeving.

Boshotel Vlodrop ligt midden in het unieke Nationaal Park de Meinweg, een inspirerende omgeving voor een zakelijke bijeenkomst.

Wij bieden 7 luxe zalen variërend in grootte van 16 tot 350 vierkante meter, voorzien van:

– airconditioning
– luchtverversingssysteem
– meubilair dat ook na uren zitten nog als comfortabel wordt ervaren
– alle moderne audio-visuele apparatuur

U kunt in deze zalen verzekerd zijn van volledige rust. Niet alleen omdat de accommodatie midden in de bossen ligt, maar ook omdat de zalen door een patio/plein van 240 m2 gescheiden worden van de hotel- en restaurantvleugel.

Uw vergadering, cursus, conferentie of productpromotie:
De “alles onder één dak”-formule maakt Boshotel Vlodrop bij uitstek geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten. Maaltijden, zaalaccommodatie, overnachtingen èn ontspanning worden immers als een totaalpakket geleverd.

De kamers
Ons hotel beschikt over 80 hotelkamers, allen ingericht met oog voor detail. Minibar, badkamer met bad en/of douche, T.V., safe, schrijftafel en een broekenpers behoren tot de standaarduitrusting.

Wilt u nog meer luxe? Wat dacht u van onze 18 suites? Voorzien van een kingsize bed, overdekt balkon, minibar, badkamer met whirlpool en aparte douche, zithoek en een aparte toiletruimte.

Restaurant
Uiteraard wisselt onze restaurantkaart met de seizoenen mee. Asperges, wild en zelfs stampot zijn voor onze vaste gasten bekende items.

Wellness Center Vita Allegrea
Ook ons Wellness Center Vita Allegrea biedt u optimale ontspanningsmogelijkheden. Een binnenzwembad met saunalandschap, beautysalons, squashbanen, een professionele fitnessruimte en solaria. Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om alles eens lekker los te laten en te verzinken in het zalige van niets doen.

Een nieuw TEDx Maastricht team is achter de schermen al maanden bezig met de voorbereidingen: TEDx Maastricht komt definitief terug in 2013. Op woensdag 4 september aanstaande opent het Theater aan het Vrijthof haar deuren voor dit wereldwijde concept, waar lange wachtlijsten voor bestaan. Na twee eerdere edities in 2011 en 2012, met als thema ‘The Future of Health’, komt Maastricht dit jaar met een compleet nieuw thema en verrassend programma.

Thema: 9 Billion and you
Het thema ‘9 Billion and you’ is het resultaat van intensieve brainstormsessies met de TEDx Maastricht ‘Braintrust’: een afvaardiging van decision makers uit de industrie, overheid en creatieve sector. Het thema haakt in op de vraag hoe wij een duurzame wereld kunnen creëren voor 9 miljard mensen, een belangrijk en samenbindend thema wanneer wij kijken naar de toekomst. Aan de periode van ruime beschikbaarheid aan grondstoffen komt een einde. Hoe kunnen wij, ook als individu, een duurzame samenleving realiseren, met duurzame productie van noodzakelijke grondstoffen, duurzame zorg, evenwichtige voeding en bovenal een stabiele leefwereld? CEO Chemelot en voorzitter van de Braintrust, de heer Bert Kip: “Gezondheidszorg en duurzaamheid zijn wereldwijd de belangrijkste uitdagingen van dit moment. Wanneer wij dit vertalen naar onze eigen leefwereld, kun je jezelf de vraag stellen: wat kan ik bijdragen? Geweldig dat  ‘9 billion and you’ het thema is van TEDx Maastricht 2013. Door het bundelen van regionale krachten, het actief inzetten van wereldwijde  netwerken en het luisteren naar inspirerende sprekers, worden mensen zowel in het publiek, als via virtuele kanalen aanwezig bij TEDx Maastricht 2013, ongetwijfeld geïnspireerd een bijdrage te leveren.”

Rondom TEDx Maastricht
Naast het hoofdevenement op 4 september, zullen er voor het eerst dit jaar ook een aantal nevenactiviteiten  georganiseerd worden. Allereerst vindt er, in samenwerking met onderwijsinstellingen uit Maastricht, een TEDxMaastrichtYouth plaats; een eigen evenement voor nieuwsgierige, inspirerende en creatieve jongeren van 12 tot 18 jaar.

Daarnaast zal, in aanvulling op het programma dat zorgvuldig wordt samengesteld door het sprekersteam, in aanloop naar het evenement een aantal sprekers pitch-avonden worden georganiseerd. Iedereen die ervan overtuigd is dat hij/zij een idee heeft dat gedeeld moet worden en dat past bij het TEDx principe en bovengenoemd thema, krijgt de mogelijkheid zich te presenteren. Is het verhaal vernieuwend, inspiratievol en ‘worth spreading’, dan wordt de spreker uitgenodigd zijn idee te presenteren tijdens het officiële evenement op 4 september.

Trots
TEDx Maastricht licensee en curator Jan Scheele is er trots op een compleet nieuw team, thema en programma te kunnen presenteren. ‘Waar TEDx Maastricht zich in voorgaande jaren met The Future of Health geconcentreerd heeft op het zorgaspect, is het thema in deze editie veel breder en zowel nationaal als internationaal hot topic op de agenda van bedrijven en multinationals. Belangrijk is het om ook de verantwoordelijkheid voor het individu te benadrukken. Wat kun jíj doen om een bijdrage te leveren aan een duurzame toekomst. Iedereen moet inleveren, iedereen moet meewerken, alleen dan kunnen we een duurzame samenleving creëren. 9 Billion and you, en met name dat ‘you’ is hierbij dus van groot belang! Ik heb er veel vertrouwen in dat dit nieuwe team van enthousiaste, bekwame vrijwilligers TEDx Maastricht naar een nog hoger level kan tillen.”

TEDx
TED is een non-profit organisatie die zich inzet voor ‘Ideas Worth Spreading’ en vanuit die gedachte een podium biedt voor sprekers met ideeën die het verdienen gedeeld te worden. TEDx is een lokaal, onafhankelijk evenement dat wordt georganiseerd in licentie van TED. TEDx is een bijzondere conferentie waar getalenteerde sprekers nieuwe inzichten op het gebied van Technologie, Entertainment en Design delen met het publiek. De x in TEDx staat voor ‘onafhankelijk georganiseerd TED evenement’.

Het bezoek aan Maastricht & regio door 19 (inter)nationale organisatoren van zakelijke bijeenkomsten Maastricht & regio afgelopen maart tijdens de TEFAF, de grootste antiek en kunstbeurs van de wereld,  is zeer goed ontvangen. Het Maastricht Convention Bureau, organisator van deze zogeheten ‘site visit’, scoorde een 9,3 als organisatie en een 8,7 voor het aangeboden programma. ‘Daar zijn we best een beetje trots op’, aldus Tamara Piatkiewitz-Weide, Sales Manager Meetings & Incentives.
Het Maastricht Convention Bureau organiseert, in samenwerking met zijn partners, meerdere malen per jaar site visits. Het effect hiervan is vele malen groter dan bij een ontmoeting van een klant op kantoor of beurs. Genodigden voelen, proeven en zien letterlijk de diverse mogelijkheden op vergader- en incentivegebied. ‘We hebben het bewust tijdens TEFAF georganiseerd om te laten zien hoe een dergelijk groot event de stad positief beïnvloedt’, aldus Tamara. ‘Naar aanleiding van deze site visit hebben al meerdere deelnemers offertes bij onze participanten opgevraagd.’ Ze vervolgt: ‘De volgende staat alweer op de agenda: in december, tijdens Magisch Maastricht.
Site visits zijn bedoeld om de stad Maastricht en de regio te laten zien aan planners op de vergader- en congresmarkt. Via het Maastricht Convention Bureau bundelen de verschillende MICE partners hun krachten om Maastricht & regio nationaal en internationaal te promoten als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten. De planners worden zo in de gelegenheid gesteld de mogelijkheden die de stad biedt zelf te ondervinden en zo staat de regio weer bovenaan hun ideeënlijst als bestemming voor hun zakelijke bijeenkomsten.’

Op zoek naar een locatie in Maastricht om te vergaderen? Ga voor reserveren en advies naar Vergaderen.nl

Voor een rustgevende en inspirerende omgeving bent u bij Hampshire  Boshotel  Vlodrop aan het juiste adres. Laat uw vergadering zonder zorgen zijn.

Inspanning en ontspanning
De “alles onder één dak”-formule maakt Boshotel Vlodrop bij uitstek geschikt voor meerdaagse bijeenkomsten. Maaltijden, zaalaccommodatie, overnachtingen èn ontspanning worden immers als een totaalpakket geleverd.

Golfbaan Herkenbosch behoort tot een van de fraaiste golbanen van Nederland.
De golfbaan ligt op een terrein van 60 hectare met een hoogteverschil van vele meters. De bekende Nederlandse golfbaanarchitect Dudok van Heel heeft zich goed uit kunnen leven bij het ontwerpen van de baan. Golf en natuur zijn op de golfbaan Herkenbosch goed in elkaar overgegaan, zoals golf in zijn oorspronkelijke vorm bedoeld moet zijn.Het hoofdgebouw heeft een mooie ontvangsthal met de centrale receptie, een golfshop, kleedruimten voor leden en gasten, een gezellig clubhuis en een sfeervol restaurant.

Zalen
Wij bieden 6 luxe zalen variërend in grootte van 16 tot 350 vierkante meter, voorzien van:
– airconditioning
– luchtverversingssysteem
– meubilair dat ook na uren zitten nog als comfortabel wordt ervaren
– alle moderne audio-visuele apparatuur
– gratis en draadloos internet
– mobiel bereik met verschillende providers; KPN, Vodafone en T-mobile

U kunt in deze zalen verzekerd zijn van volledige rust. Niet alleen omdat de accommodatie midden in de bossen ligt, maar ook omdat de zalen door een patio/plein van 240 m2 gescheiden worden van de hotel- en restaurantvleugel.

Voor meer informatie en reserveringen gaat u naar www.vergaderen.nl.

Waarom?
Ondernemerschap wordt steeds belangrijker in de culturele sector; zeker nu subsidies minder worden. Er wordt gezocht naar nieuwe manieren van financieren, nieuwe samenwerkingsverbanden en innovatieve ideeën om het publiek te betrekken. Dit congres biedt handvaten middels masterclasses en expertmeetings maar dient ook ter inspiratie, kennisdeling en ontmoeting!

Programma
Ronald van den Hoff , o.a oprichter van Seats2meet geeft een inspiratiespeech en Joost Karhof, Bekend van Kunstof TV, is moderator gedurende de dag. Naast inspirerende presentaties worden er ook masterclasses en expertmeeting aangeboden over o.a. online strategie, nieuwe manieren van financiering, artistieke identiteit, cultureel erfgoed en nog veel meer!

Voor wie?
Het congres is bedoeld voor iedereen die actief is in de culturele sector van Overijssel. Het brede programma maakt het congres interessant voor directie en medewerkers van culturele instellingen, cultureel ondernemers, beleidsmedewerkers, docenten en studenten en beginnend artiesten/kunstenaars.

Deelname
Deelname aan dit congres kost € 25,00. Dit is inclusief koffie en thee, een uitgebreide lunch en een borrel na afloop. De tweede persoon van jouw organisatie betaalt slechts €15,- en de derde €10,-.

Het programma duurt van 09.30 tot 17.30. Let op: er is een beperkt aantal plaatsen!

Voor meer informatie en aanmelden bezoek onze website: www.cultureelondernemen2013.nl

Op dinsdag 20 november jl. vond tijdens het ondernemerscongres Business Experience het LWV Jaarcongres plaats in MECC Maastricht. 750 Limburgse ondernemers woonden presentaties, lezingen, kennis- en inspiratiesessies bij van onder meer Bernard Wientjes (voorzitter VNO-NCW), Wim van der Leegte (directeur-eigenaar VDL Groep/ Nedcar) en André Kuipers (astronaut ESA) met als rode draad: “Samen de schouders onder grensverleggende en energiek ondernemerschap”. Ook Onno Hoes sprak een welkomstwoord uit als burgemeester van Maastricht.

“De LWV is de samenwerking aangegaan met Business Experience omdat wij denken dat het van toegevoegde waarde kan zijn voor onze leden”, aldus drs. Wim Weijnen, directeur LWV. “Het aanbod van sprekers en variatie in onderwerpen was niet eerder zo groot.” Tijdens de opening in het Auditorium bood gastvrouw Chantal Janzen een cheque ter waarde van € 6.500,- aan de Ronald McDonald Huizen Limburg.

Bernard Wientjes, voorzitter van werkgeversorganisatie VNO-NCW, stelde dat in Nederland het consumentenvertrouwen op korte termijn zal moeten terug komen waardoor de impasse in de groei zou kunnen worden doorbroken. Daarnaast zouden ondernemers zich niet alleen op Europese export moeten richten, maar hun blik meer moeten richten op de emerging markets. Wientjes is van mening dat het Brainport 2020 programma perfect aansluit op het topsectorenbeleid.

Ondernemersgeest Wim van der Leegte, Directeur-eigenaar van de Eindhovense VDL Groep waar per 1 januari 2013 ook het Limburgse NedCar deel van uit maakt, sprak tot de ondernemers over zijn bedrijf, zijn bedrijfsstrategie en de groei die het bedrijf in de afgelopen 50 jaar meemaakte. Ook sprak Van de Leegte over de overname van NedCar en de Mini die NedCar vanaf media 2014 voor BMW gaat bouwen. De banen van de 1500 NedCar medewerkers zijn gegarandeerd. Van der Leegte is trots op het feit dat de VDL groep een familievennootschap is.

Spectaculair was de afsluiting van de ondernemersdag door astronaut André Kuipers, die de ondernemers letterlijk een kijkje in de ruimte en toekomst gaf. “Voor innovatie heb je vier d’s nodig: dromers, denkers, doeners en durfals”, zo legde Kuipers de link tussen de ruimtevaart en ondernemerschap.

De LWV brengt mensen bij elkaar, vertegenwoordigt de Limburgse ondernemers en behartigt hun belangen. De LWV kent ruim 1400 leden. Deze werkgevers vertegenwoordigen gezamenlijk zo’n 120.000 werknemers. Samen vormen de leden van de LWV een groot en invloedrijk netwerk. Om alle directeuren, directeur/eigenaren en bestuurders persoonlijk met elkaar in contact te brengen organiseert de LWV bijeenkomsten, waaronder het LWV Jaarcongres.

Tijdens dit congres kunnen de leden, die allen een grote mate van beslissingsbevoegdheid hebben, met elkaar van gedachten wisselen en ervaringen delen. Het LWV Jaarcongres 2012, als onderdeel van Business Experience, in MECC Maastricht telde honderden ondernemers, werkgevers, burgemeesters, wethouders en bestuurders van diverse instellingen.

Meer informatie: www.businessexperience.nu​

Het managementteam van MECC Maastricht is versterkt met Annetje Schoolmeesters (per 1 oktober 2012 Manager Marketing & Communicatie), Erik Panis (per 1 november 2012 Manager Exhibitions) en Sven Wiertz (per 1 januari 2013 Manager Planning & Projectmanagement).

Annetje Schoolmeesters (48) begon haar carrière in 1986 bij het MECC en is nu na 11 jaar weer terug. In de tussenliggende periode was Annetje 7 jaar lang actief als nieuwslezer en producent bij L1, als interim manager bij o.a. Mondo Verde en voor haar bedrijven Comm’unique en Dutchidee.

Ook Erik Panis (42) was eerder werkzaam bij MECC Maastricht. Na een intermezzo van 8 jaar, waarin hij o.a. actief was op gebied van PR en Marketing bij Media Groep Limburg, keerde Erik weer terug naar het MECC als beursmanager. Zijn functie is nu uitgebreid met het aansturen van de afdeling Exhibitions die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en exploitatie van eigen beurstitels voor consumenten en vakbranches. Erik blijft in deze functie ook productmanager van de beurs InterClassics & TopMobiel.

Sven Wiertz (31) begon in 2006 als communicatie adviseur bij het MECC om daarna vier jaar lang project manager bij het MECC te zijn. Sinds twee jaar is Sven Supervisor Planning & Project Management en per 1 januari 2013 Manager van die afdeling en tevens lid van het managementteam van het MECC.

Het managementteam onder leiding van MECC-directeur Eric Broekaart bestaat verder uit Fred Meisen (financiën), Paul Gruijthuijsen (congreszaken en halverhuur) en Lars Wolfs (facilitaire en operationele zaken). Doel van het team is het MECC zichtbaarder te maken op de (inter)nationale beurs- en congresagenda en de hoge beoordeling van klanten en opdrachtgevers voor het MECC verder aan te scherpen.

MECC Maastricht is gespecialiseerd in het volledig ontzorgen en begeleiden van (inter)nationale beurs- en congresorganisaties. Het MECC kan 24/7 snel en flexibel voldoen aan alle klantwensen. Opdrachtgevers werken er succesvol omdat toegewijde professionals full service maatwerk leveren met oprecht persoonlijke aandacht en een groot oplossingsgericht vermogen. De mensen van het MECC en de stad Maastricht organiseren duurzaam, gastvrij en altijd met een extra ster.

Meer informatie: MECC.nl

Frans Willem Cox, directeur van Hotel Van der Valk te Maastricht, is toegetreden tot het bestuur van het Maastricht Congres Bureau. Het Maastricht Congres Bureau is een stichting die Maastricht & regio promoot als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten. Participanten van deze stichting zijn: MECC Maastricht, VVV Maastricht, Hotels en Overige dienstverleners. Frans Willem Cox zal als bestuurslid de belangen van de aangesloten hotels behartigen.

Frans Willem Cox kijkt uit naar zijn rol in het bestuur: ‘Als bestuurslid kan ik nóg actiever een waardevolle bijdrage leveren aan het succes van het Maastricht Congres Bureau en aan het behalen van de doelstellingen. Als vertegenwoordiger van de hotels kan ik er, samen met hen, voor zorgen dat er nóg meer zakelijke bijeenkomsten naar Maastricht & regio komen.
Samenwerking is het sleutelwoord van het Maastricht Congres Bureau en ik kijk ernaar uit de spil te zijn tussen enerzijds de participanten en anderzijds het algemene bestuur van het Maastricht Congres Bureau.’

Naast Cox bestaat het bestuur van het Maastricht Congres Bureau uit: de heer R. Stevens (onafhankelijk voorzitter), de heer E. Broekaart (namens MECC Maastricht), de heer N. Bos (namens VVV Maastricht) en mevrouw S. Pauwels (namens de Overige dienstverleners).

Het Maastricht Congres Bureau promoot Maastricht & regio in binnen- en buitenland als bestemming voor congressen, vergaderingen en overige zakelijke bijeenkomsten. Daartoe geeft het kosteloos onafhankelijke informatie, advies en bemiddeling aan mensen die zulke bijeenkomsten organiseren.

De Polyolefin Partners van Chemelot – SABIC, LANXESS Elastomers en DSM – zijn
gastheer voor het Chemelot International Polyolefins Symposium 2012 dat van 7-10
oktober 2012 in het MECC in Maastricht wordt gehouden. Aan deze bijeenkomst nemen
vooraanstaande wetenschappers uit de hele wereld deel om open innovatie te ondersteunen
en ideeën uit te wisselen met betrekking tot het specialisme polyolefinen.

Het symposium wordt georganiseerd ter gelegenheid van het feit dat het in 2012 precies
50 jaar geleden is dat op Chemelot met de productie van polyolefinen werd begonnen.
In 1962 bouwde DSM in Geleen fabriek nr. 1 voor hogedichtheidpolyetheen (HDPE). In
deze fabriek werd de Ziegler-katalysatortechnologie toegepast die een revolutionaire
doorbraak betekende voor de productie van kunststoffen.
Wetenschappelijk symposium
Het symposium trekt een internationaal gezelschap van circa 200 personen uit de
bedrijfs- en academische wereld naar Maastricht. Het betreft medewerkers van de
organiserende bedrijven, van andere bedrijven die actief zijn in polyolefinen en personen
uit de academische wereld. De deelnemers komen van over de hele wereld (bv. India,
Saudi-Arabië, Duitsland, USA, enz.), waardoor het symposium met recht “international”
mag heten.
Polyolefinen
Polyolefinen is de verzamelnaam voor een breed scala van kunststoffen, polymeren op
basis van nafta/aardolie. Dit type kunststoffen wordt onder meer toegepast in gebouwen,
elektronica, verpakkingen, textiel, auto’s en sportbenodigdheden. SABIC legt zich
daarbij voornamelijk toe op de productie van polyetheen PE en polypropeen PP. Deze
kunststoffen zijn alomtegenwoordig in het dagelijks leven, PE met name voor verpakkingen
en PP voor koffers/tuinmeubelen en dergelijke. LANXESS maakt elastomeren/rubbers,
die bv. worden toegepast in de auto-industrie (zwarte rubberstrip langs de portieren,
koelslangen en aandrijfriemen). DSM maakt uit zeer lange polyetheen-moleculen de
zeer sterke HMPE vezel onder de merknaam Dyneema®, die bv. voor snijbestendige
handschoenen, netten, kogelwerende vesten en verankering van booreilanden wordt
toegepast.
Polyolefinen leveren een bijdrage aan de reductie van de energieconsumptie en
emissies, bijvoorbeeld door de vervanging van metalen in auto’s, die er voor zorgen dat
auto’s energiezuiniger rijden.
Het jaarlijkse productievolume aan polyolefinen op Chemelot bedraagt ruimschoots
2 miljoen ton. Hiermee is het verbruik van veel energie en grondstoffen gemoeid. De
producenten investeren dan ook in energiezuinige productie op Chemelot.
Chemelot Innovation Community
De Chemelot Innovation Community is een unieke locatie waar actief wordt gewerkt aan
onderzoek en vermarkting met betrekking tot het complete gamma aan polyolefine-katalyse
(Cr, ZPE, ZNPP, metalloceen & post-metalloceen), processen (hogedruk, oplossing,
slurry & gasfase) en polymeren (elastomeren, plastomeren, LDPE, ULDPE-HDPE,
UHMWPE en de volledige reeks PP-producten). Het internationale programma zal de
unieke waardeproposite van de Chemelot-site als center of excellence voor het onderzoek
omtrent polyolefinen onderstrepen door middel van enkele toespraken van 25-40
minuten van vooraanstaande wetenschappers op deze gebieden.
Bron: Mecc.nl