Rubriek

Utrecht

Rubriek

Wilt u een congres organiseren om met klanten en zakelijke relaties van gedachten te wisselen? En wilt u dat uw congres perfect verzorgd is? Het NBC Congrescentrum biedt u alle mogelijkheden voor het perfecte congres. We hebben diverse ruimtes en faciliteiten voor uw congres. Met onze kennis en ervaring organiseren we samen met u het ideale congres.

Flexibel gebruik van ruimte
Met 2 evenementenhallen van wel 1800m2, 35 subzalen en een enorm buitenterrein hebben wij alle denkbare faciliteiten in huis om uw congres tot een groot succes te maken. Deze congreslocatie biedt u 30 zalen geschikt voor 2 tot 350 personen, die uitermate geschikt zijn voor uw congres. Het maximale aantal personen is per ruimte afhankelijk van de opstelling die u wenst. De zalen zijn voorzien van een LCD- projector, scherm, flipover met stiften en een klimaatbeheersingssysteem. Tevens kunt u gebruik maken van gratis draadloos internet.

Culinaire mogelijkheden – Eigen koks-team in huis
Deze congreslocatie onderscheid zich door een eigen koks-team van 8 man in huis te hebben. Dus werkelijk alles is mogelijk. Van lunch tot a la carte dineren. Het zijn uiteindelijk de seizoenen die de keus en samenstelling van de gerechten bepalen. Wij werken volgens de laatste food trends. Daarbij zijn moderne termen zoals MVO, Bio-, Ecologisch, Fairtrade en MSC, de pijlers van veel van onze gerechten.

Centraal gelegen aan de rand van Utrecht, direct aan de snelwegen
Deze congreslocatie is centraal, aan de rand van Utrecht, gelegen aan de snelwegen (A2, A12, A27) en met het openbaar vervoer bedraagt de reistijd 15 minuten vanaf het CS Utrecht. De congreslocatie biedt u 2 evenementenhallen met meer dan 3500 m2 beursvloer en 30 zalen, gratis wifi en 1.200 gratis parkeerplaatsen.

Klik hier voor meer informatie over de veelzijdige congreslocatie of bekijk hier eens het speciale 8 uurs arrangement.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Bijzondere locaties in Utrecht voor uw bijeenkomst

De provincie utrecht, centraal gelegen vergaderlocaties, is de perfecte provincie voor uw meeting

Bekijk deze bijzondere vergaderarrangementen in Utrecht

 1. 8-uurs vergaderarrangement in een voormalig Klooster vlakbij Utrecht
 2. 8-uurs vergaderarrangement in de bossen van Lage Vuursche
 3. Groen vergaderen op Landgoed de Reehorst in midden Nederland
 4. Congres organiseren? Veelzijdige congreslocatie in Nieuwegein
 5. Zoo Challenge – Beestachtig uitje in Amersfoort

Met recreatieve groet,

Christel Gieling
Congres.nl

Congres- & Vergadercentrum Domus Medica telt 19 zalen die geschikt zijn voor een zakelijke bijeenkomst van 2 tot 350 personen.

De combinatie van het vergadercentrum, de foyer en de daktuin achter het vergadercentrum maak het de ideale locatie voor vergaderingen, seminars, congressen en andere bijeenkomsten. Met behulp van verplaatsbare wanden is het congres- & vergadercentrum op maat in te delen.

Faciliteiten
Alle zalen hebben een moderne uitstraling, vaste projectieschermen, klimaatbeheersing en zijn (te) voorzien van alle gemakken. De grote zalen beschikken over een vaste beamer en geluidsinstallatie. Natuurlijk zijn er de mogelijkheden tot meer, vraag ernaar bij uw aanvraag!

Ligging
Congres- & Vergadercentrum Domus Medica is gelegen in het hart van Nederland, aan de rand van Utrecht (bedrijventerrein Papendorp). Bij het pand kunt u (betaald) parkeren, na 5 uur in de middag kunt u hier gratis parkeren. Wij hebben daarnaast een eigen shuttledienst die wij kunnen inzetten tussen ons pand en het P+R terrein vlakbij gelegen. Deze dienst kunt u aanvragen bij uw reservering.

Lees hier meer over deze veelzijdige locatie

Sluit deze locatie aan bij uw wensen, bekijk dan hier ons vergaderarrangement.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Zoek niet verder! Zoekt u een zakelijke locatie voor uw vergadering van 2 tot 350 personen? Wilt u uw bijeenkomst vroeg in de ochtend plannen of juist ’s avonds? Van 7.30 uur ’s ochtends tot 23.00 uur ’s avonds kunt u bij ons vergaderen. Wij zetten de zaal graag in de opstelling die u wenst

Ligging
Het NBC Congrescentrum is centraal, aan de rand van Utrecht, gelegen aan de snelwegen (A2, A12, A27). We beheren 1.200 gratis parkeerplaatsen en met het openbaar vervoer bedraagt de reistijd 15 minuten vanaf het CS Utrecht

Lees hier meer over het NBC congrescentrum.

Deze locatie is ook geschrikt voor het houden van vergaderingen. Wij hebben voor een 4-uurs en een 8-uurs vergaderarrangement.

Uw vergadering op deze locatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl

Park Plaza Utrecht is een 4-sterren hotel dat centraal is gelegen in Utrecht; congrescentrum “De Jaarbeurs”, het Centraal Station en het historische centrum bevinden zich op loopafstand van het hotel.

Faciliteiten
Park Plaza Utrecht beschikt over 11 (vergader)zalen met flatscreen tv, audio/visuele apparatuur, natuurlijk daglicht en Wi-Fi, evenals besloten mogelijkheden voor een besloten diner. Onze ervaren medewerkers staan voor u klaar bij het voorbereiden en maken van uw evenement in ons hotel een succes.

 • Draadloos internet
 • Airconditioning
 • Natuurlijk daglicht
 • Moderne audio/visuele apparatuur
 • Hulp van ons deskundige evenementenpersoneel
 • Inspirerende breaks

Lees hier meer over deze locatie en bekijk de overnachtingsmogelijkheden.

Ook kunt u hier uw vergadering houden.
Bekijk hier het 4-uurs en 8-uurs vergaderarrangement.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw congres, training of vergadering? Een groene oase in midden-Nederland, want Antropia bevindt zich op het prachtige Landgoed de Reehorst.

U vindt hier een diversiteit aan zalen, voor groepen van 2 tot 250 personen. Er zijn handige arrangementen voor u samengesteld, maar natuurlijk kunt u ook een voorstel op maat laten maken, volledig afgestemd op uw wensen.

Lees hier alle informatie over deze locatie

Aantal zalen: 8 zalen
Capaciteit: 250 personen

Of boek hier het 4-uurs vergaderarrangement, inclusief:

 • Gebruik van een plenaire zaal met beamer en scherm, flip-over en whiteboard inclusief schrijfmaterialen;
 • Onbeperkt gebruik van fairtrade Peeze-koffie, diverse theesoorten en zuiver water van de Utrechtse Heuvelrug;
 • Sweetbreak & koekjes; brownies, muffins, chocolate chip cookies of sweet sultana strudels;
 • Gratis parkeren;
 • Gratis WiFi.

Met vriendelijke groeten,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl

Park Plaza Utrecht is een 4-sterren hotel dat centraal is gelegen in Utrecht; congrescentrum “De Jaarbeurs”, het Centraal Station en het historische centrum bevinden zich op loopafstand van het hotel.

Het Park Plaza hotel in Utrecht is met zijn comfortabele faciliteiten, gunstige locatie en eersteklas service een van de beste hotels in Utrecht voor toeristen en zakelijke reizigers. Er zijn allerlei mogelijkheden om na uw vergadering te blijven overnachten of te genieten van een hapje of drankje in ons eigen bar Plein 50. Het restaurant serveert uit de internationale keuken evenals een selectie voortreffelijk voorbereide a la carte diners met diverse seizoensgerechten. Uiteraard kunnen we diverse passende aanbiedingen doen voor groepsreserveringen.

Park Plaza Utrecht – Congrescentrum

Boek deze vergaderlocatie in combinatie het Park Your Seat vergaderarrangement

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl

De combinatie van het vergadercentrum, de foyer en de daktuin achter het vergadercentrum maakt het de ideale locatie voor vergaderingen, seminars, congressen en andere bijeenkomsten. Een moderne congres- en vergaderaccommodatie in het hart van Nederland, aan de rand van Utrecht.

Congres- & Vergadercentrum Domus Medica beschikt over 19 congres- & vergaderzalen. De grootste zalen zijn onderling te combineren en dus multifunctioneel inzetbaar. Het grote auditorium biedt ruimte aan 350 gasten. De kleinste vergaderzalen zijn geschikt voor 2 tot 10 personen.Alle zalen hebben een moderne uitstraling, vaste projectieschermen, klimaatbeheersing en zijn (te) voorzien van alle gemakken. De grote zalen beschikken over een vaste beamer en geluidsinstallatie.

Congres- & Vergadercentrum Domus Medica

Boek dit congres- en vergadercentrum nu met onderstaand arrangement

Vergaderen in Utrecht – Moderne en goed bereikbare vergaderlocatie in Midden Nederland

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl

In het kader van Wereld Autisme Dag op dinsdag 2 april wordt een congres georganiseerd over ‘Autisme op de werkvloer: Winst voor iedereen’. Op het congres komen werkgevers van grote Nederlandse bedrijven bijeen, bij de Nederlandse Spoorwegen in Utrecht.

Op het congres wordt samen met werknemers met autisme en andere deskundigen gekeken hoe werkgevers profijt kunnen hebben van de talenten van werknemers met autisme. Ook kijken ze hoe zij hun organisatie autismevriendelijker kunnen maken.

De werkconferentie wordt georganiseerd door NS, het AutismeFonds, De Normaalste Zaak, de werkgroep ‘Vanuit autisme bekeken’ en de Nederlandse Vereniging voor Autisme. Gastvrouw is Merel van Vroonhoven, directielid NS, voorzitter van de werkgroep Vanuit autisme bekeken en bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Autisme & het AutismeFonds.

Een van de aanleidingen voor het congres is de Participatiewet die door het kabinet wordt uitgewerkt. Onderdeel van de Participatiewet is het  vijf procents quotum: Bij bedrijven met 25 of meer werknemers moet in de toekomst vijf procent van het personeel bestaan uit mensen met een arbeidshandicap. Vanaf 1 januari 2015 wordt dit stapsgewijs ingevoerd.

De organisatoren van de werkconferentie vinden dit een kans om aandacht te vragen voor mensen met autisme en hun specifieke talenten. Bedrijven als Unilever, KLM, Shell, Philips, Akzo Nobel en NUON hebben zich aangemeld om op 2 april mee te denken over kansen voor werknemers met autisme in hun organisaties.

Kijk hier voor meer informatie over het Congres over Autisme op de werkvloer >>

Vergadercentrum Meetinc bevindt zich op de eerste etage van de Glazen Ruimte en biedt uitstekende faciliteiten geschikt voor zakelijke besprekingen en conferenties.

Vergadercentrum Meetinc
Meetinc borduurt verder op de stijl en sfeer van De Glazen Ruimte waarbij eigentijds, stijlvol, culinair en toegankelijk de kernwoorden zijn. De centrale ligging, uitstekende bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheden maken een bezoek aan Meetinc extra toegankelijk.

Faciliteiten
In alle ruimten kunt u gebruik maken van onze extra hoge resolutie (4000 ANSI-lumen) beamers, voorzien van geluidsboxen. Desgewenst verzorgen wij alle benodigde audiovisuele middelen. De ruimten zijn voorzien van airconditioning en draadloos internet.

Culinair
Meetinc werkt samen met het interne culinaire team van De Glazen Ruimte. Hierdoor zijn er diverse culinaire mogelijkheden op hoog niveau. Wij denken graag met u mee over een invulling die is afgestemd op het door u gekozen programma.

Ruimten
Meetinc beschikt over acht verschillende vergader- en conferentieruimten, geschikt voor groepen van 5 tot 150 personen. De maximale groepsgrootte is per ruimte afhankelijk van de gewenste opstelling.
Inspiration: black edition loungekamer speciaal voor inspirerende brainstormsessies.
Wisdom: English library met een hedendaagse twist.
Serenity: rustgevende ruime kamer grenzend aan de patio.
Intuition: Hoekkamer met een prachtig uitzicht over het Amsterdam-Rijnkanaal.
Space, Growth, Balance en Interest: vier heldere, frisse kamers, individueel te gebruiken of door schuifwanden samen te voegen.

Voor meer informatie en reserveren gaat u naar Congrescentrum.nl