Category

Provincie

Category

Uniek evenementen organiseren in Utrecht

Wanneer je een congres organiseert, wil je natuurlijk samenwerken met een locatie die met je meedenkt en waar je er als organisator niet helemaal alleen voor staat. Bij congrescentrum Mereveld te utrecht denkt de locatie mee om er een waar succes van te maken. Met luxe zalen, een uitgebreide keuken en professionele begeleiding tijdens het congres, kan de organisatie van een bijeencomst bijna niet meer fout gaan.

Congrescentrum Utrecht is centraal gelegen, maar bevind zich toch in een rustig gelegen gebied middenin de Utrechtse landerijen. Kortom, een mooie gelegenheid voor de congresbezoekers om even uit de hectiek te ontsnappen, maar niet te ver te hoeven reizen.

Congres organiseren Mereveld Utrecht

Maatschappelijk verantwoord een congres organiseren

Anno 2020 is het vrijwel ondenkbaar om als bedrijf de ogen te sluiten voor zaken als het klimaat en het milieu. Daarom beschikt congrescentrum Mereveld inmiddels over een Green Key certificaat. Wat houdt dit in? Het Green Key certificaat is een internationaal keurmerk voor bedrijven die duurzaam vergaderingen en congressen organiseren. De evenementenlocatie doet er dus alles aan om zo min mogelijk druk uit te oefenen op het milieu en het klimaat. Kortom, wanneer je een congres bij congrescentrum Mereveld organiseert, belast je als bedrijf zo min mogelijk het klimaat.

Wat houdt dit precies in?

Het congrescentrum gaat zuinig om met water- en energieverbruik, zonder dat er hoeft worden ingeleverd op comfort. Daarnaast zorgt het bedrijf ervoor dat de afvalverwerking zo minimaal mogelijk is. Dit doen ze door de hoeveelheid afval te beperken en zoveel mogelijk te recyclen.  Gedurende de winter hoef je niet te vrezen voor koude handen aangezien de locatie gebruik maakt van warmteterugwinning en extra zuinige apparatuur gebruikt. Dit zorgt er voor dat de locatie nauwelijks energie verbruikt terwijl het congres op volle toeren draait.

Niet alleen in Egmond aan Zee, ook landelijk en internationaal is Hotel Zuiderduin een begrip als het gaat om een aangenaam verblijf voor uw congres op een schitterende locatie.
Dat verblijf is nu nog aangenamer: zo ongeveer de gehele congreslocatie heeft een make-over ondergaan.

Hotel Zuiderduin heeft ervoor gezorgd dat zowel grotere groepen als kleinere gezelschappen zich hier erg prettig kunnen voelen. Groepen die komen voor een congres kunnen zich effectief scheiden van de toeristen.” Een voorbeeld: deelnemers aan een groot congres kunnen gebruik maken van een gescheiden deel van het parkeerdek, binnenkomen via een ‘eigen’ ingang en inchecken bij een aparte balie waarachter de organisatie een eigen tijdelijk secretariaat kan inrichten. Het congres zelf kan plaatsvinden in één van de grote plenaire zalen. Natuurlijk zijn er bij de zalen ook breakout-ruimtes, maar een pauze of kort overleg kan ook plaatsvinden in één van de prachtig vernieuwde lounges.

Uitstraling

Hotel Zuiderduin was al klaar voor zowel de particuliere als de zakelijke bezoeker, maar de volledige make-over zorgt ervoor dat de uitstraling van de openbare ruimtes meer dan prachtig geworden is.

“De eerste indruk voor uw congresdeelnemers ? Natuurlijk is het pand op zich al opvallend, maar als de deelnemers die binnenkomen nu de lounge zien, is hun eerste reactie vaak : wow!
Dan begint het verblijf toch al goed? En als ze dan zien dat zowel de zalen als het restaurant ook volledig gemoderniseerd zijn, hebben ze een complete beleving. En dat mag je toch ook verwachten van een ambitieuze congreslocatie?

www.zuiderduinzakelijk.nl

Top 5 Vergaderen in Overijssel

Wilt u eens vergaderen in de mooie omgeving van Overijssel? Deze mooie locaties bieden veel verschillende mogelijkheden vaan een meerdaags vergader arrangement tot een standaard 8 uurs vergaderarrangement.

Vergaderen op de mooie locatie in Overijssel.

 1. 24-uurs Vergaderarrangement – Meerdaagse meeting in Twente
 2. Culinair vergaderen – Meeten & Tapasbuffet in Overijssel
 3. Vergaderen in een luxe jachthut – in het groene hart van Overijssel
 4. Vergaderlocatie aan het water in Twente – 12 uurs Bijeenkomst op het Hulsbeek
 5. 30-uurs vergaderarrangement – Sfeervol vergaderen in Giethoorn

Bent u op zoek naar meer vergaderarrangementen in Overijssel?

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Zakelijk.nl

Let’s Meet in Overijssel! Bij deze unieke Boerenhofstede locatie combineert u het vergaderen met aansluitend een heerlijk hapje eten. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van de locatie en de keuken.

Bijzondere vergaderruimtes
De vergaderingen/trainingen kunnen plaatsvinden in de landelijk gelegen boerenhofstede, in de luxe informele vergaderruimtes van de Residences, outdoor in het bos, op het water of in de Weerribben.
Tevens kan er vrij gebruik gemaakt worden van de audio-/visuele hulpmiddelen als beamers, scherm, flipovers, TV schermen en geluidversterking.
Standaard faciliteiten:
– Zaalhuur
– Parkeergelegenheid
– Gebruik beamer & scherm
– Gebruik geluidsversterking
– Flip overs + stiften
– Wifi verbinding
– Whiteboard
– Flat screen op standaard
– Schrijfpapier & pennen

Uitbreidingsmogelijkheden
Het is mogelijk dit vergaderarrangement uit te breiden met diverse activiteiten als:

Klimmen
Escapegame Prison Break
Arrow Battle
DAF Tochten
Gids wandeling
Workshops
Boeren meerkamp
Pubquiz
Fietsen/kickbike tochten door de Weerribben
Fluistervaren, punteren, kanoën of rondvaren door de Weerribben

Ga met uw team vergaderen op deze prachtige locatie en sluit af met een heerlijk diner.

Top 5 Vergaderen op een landgoed

Wilt u ook vergaderen op een prachtig landgoed? Deze 5 arrangementen zijn dan zeker een goede keus voor uw vergadering. Geniet van de rust en ruimte die een landgoed te bieden heeft voor een inspirerende vergadering.

Vergaderen op een van de mooie landgoederen van Nederland.

 1. Vergaderen op een Landgoed – gehele dag met zaal naar keuze
 2. 12-uurs vergaderarrangement – Stijlvol vergaderen in Gelderland
 3. Vergaderen te midden van het Twentse Coulisselandschap in Overijssel
 4. Vergaderlocatie in Brabant – Een verrassend groene vergaderlocatie!
 5. Stijlvol vergaderen in de koninklijke bossen van Lage Vuursche

Op zoek naar nog meer mogelijkheden om op een landgoed te vergaderen?

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
Zakelijk.nl

Site Tip: vergaderenindenatuur.nl

Op zoek naar vergaderlocaties midden in de natuur? Hier vindt u de mooie locaties in de bossen, op de hei of juist voor in de duinen.

Hier enkele voorbeelden voor vergadermogelijkheden van de site:

Stijlvol vergaderen in de koninklijke bossen van Lage Vuursche
Verrassend 2-daags vergaderarrangement op grens Overijssel, Friesland, Drenthe
Vergaderlocatie in Brabant – Een verrassend groene vergaderlocatie!

Neem een kijkje op de site voor meer vergaderlocatie in de natuur!

https://www.vergaderenindenatuur.nl/

Met vriendelijke Groet,

Lisa Betlem
Zakelijk.nl/vergaderenindenatuur.nl

Ontdek Actief Overijssel tijdens uw vergadering buiten de deur

Vergaderen in combinatie met een sportieve activiteit. Vergaderen en meteen werken aan je team een ideale combinatie.

5 vergaderarrangementen met activiteit in Overijssel

 1. 24-uurs Vergaderarrangement in een Tipi
 2. 12-uurs Vergaderarrangement aan het water_in_twente
 3. 8-uurs Vergaderarrangement – Vergaderen op een Skippybal!
 4. 4-uurs Vergaderarrangement in prachtige bosrijke omgeving
 5. Meerdaags Vergaderen aan het water – 24 uurs arrangement op het Hulsbeek

Met vriendelijke groet,

Christel Gieling
Zakelijk.nl

Niet alleen in Egmond aan Zee, ook landelijk en internationaal is Hotel Zuiderduin een begrip als het gaat om een aangenaam verblijf voor een congres, vergadering of training op een schitterende en veelzijdige locatie.

Dat verblijf is nu nog aangenamer: zo ongeveer de gehele locatie heeft een bijzonder fraaie make-over ondergaan.

Ben jij als directiesecretaresse op zoek naar een bijzondere locatie voor een bijeenkomst?

Deze bijzondere locatie heeft ervoor gezorgd dat zowel grote groepen als kleine gezelschappen zich hier erg prettig kunnen voelen. Groepen die komen voor een congres kunnen zich effectief scheiden van de toeristen. Een voorbeeld: deelnemers aan een groot congres kunnen gebruik maken van een gescheiden deel van het parkeerdek, binnen komen via een ‘eigen’ ingang en inchecken bij een aparte balie waarachter de organisatie een eigen, tijdelijk, secretariaat kan inrichten. Het congres zelf kan plaatsvinden in één van de grote plenaire zalen. Natuurlijk zijn er bij de zalen ook breakout-ruimtes, maar een pauze of kort overleg kan ook plaatsvinden in één van de prachtig vernieuwde lounges.

Uitstraling

Hotel Zuiderduin was al klaar voor zowel de particuliere als de zakelijke bezoeker, maar de volledige make-over zorgt ervoor dat de uitstraling van de openbare ruimtes meer dan prachtig geworden is.

De eerste indruk voor jouw congresdeelnemers? Natuurlijk is het pand op zich al opvallend, maar als de deelnemers die binnenkomen nu de lounge zien, is hun eerste reactie vaak: wow!
Dan begint het verblijf toch al goed? En als ze dan zien dat zowel de zalen als het restaurant ook nog eens volledig gemoderniseerd zijn, hebben ze een complete beleving. Dat mag je toch ook verwachten van een ambitieuze congreslocatie? Klik op onderstaande link voor vrijblijvende aanvraag of bezichtiging.

Bijzondere locatie aan zee

Vergaderen in een rustieke en gemoedelijke sfeer in één van de ruimtes van ’t Binnenhof, een voormalige rietgedekte boerderij gelegen in één van Nederlands mooiste natuurgebieden: de Weerribben. Ontspan tussen de vergader- en trainingssessies door in het zwembad, met de verschillende sportfaciliteiten, tijdens een wandeling door het natuurgebieden geniet van een lunch in de serre of een drankje in het café. Dit alles tegen een zeer scherpe prijs.Wilt u meer ontspanning? Een tienmeerkamp, klootschieten op de weg en het water, lopen op het water , hand- en kruisboogschieten, roofvogelworkshop en diverse andere activiteiten behoren ook tot de mogelijkheden.

Wilt u meerdere dagen? Dat is mogelijk met een verblijf op het aangrenzende villapark de Weerribben, waar u de service van een hotel en de privacy van een eigen woning wordt geboden.

Dit vergaderarrangement in Overijssel is inclusief:

 • Koffie of thee met ambachtelijke Boerenbrok
 • Onbeperkt koffie, thee, ijswater en soft drinks
 • Broodlunch met kroket
 • Saucijzenbroodje
 • Vrij gebruik flipover, beamer, scherm, geluidsinstallatie
 • Vrij gebruik zwembad en sportfaciliteiten
 • Vrij gebruik ruimtes

Prijs: € 19,50 p.p. .
Al vanaf 2 personen te reserveren.

De prijs van dit vergaderarrangement in Overijssel is geldig tot en met 31 december 2017.

De prijs is exclusief € 7,50 reserveringskosten.
Meer informatie over dit arrangement

Een unieke en goed bereikbare locatie in het groene hart van Overijssel. De accommodatie bevindt zich aan de rand van de bossen en heuvels van de Sallandse Heuvelrug; Een prachtig bosgebied dat zich uitstrekt van Ommen tot Holten.

Bij dit vergaderarrangement is inbegrepen:

 • Ontvangst met koffie/thee en cake
 • Twee dagdelen vergaderen
 • Gebruik van alle vergaderfaciliteiten als beamer, geluidsapparatuur, flipovers en WiFi
 • Onbeperkt koffie, thee en water
 • Lunchbuffet
 • 10% korting op onze activiteiten en arrangementen

Prijs: € 127.50 per persoon.

Optioneel bij te boeken:
– Teambuildingpad op historische locatie
– Escape Room
– Gps met samenwerkingsopdrachten
– Oriëntatierun

De prijs van dit vergaderarrangement is geldig tot 31 december 2017.

Meer informatie over dit arrangement