Rubriek

Eindhoven

Rubriek

Omgeven door de groene bossen is NH Eindhoven Conference Centre Koningshof het grootste en meest centrale conferentie hotel in de Benelux regio. Alle 80 meetingruimtes hebben natuurlijk daglicht en kunnen compleet naar uw stijl worden aangepast.

Het Hotel

  • Het hotel heeft 509 kamers en biedt veel kamertypen, van standaard kamers met een eenpersoonsbed tot superior kamers met een king size bed . Alle kamers zijn eenvoudig ingericht in rustige, zachte kleuren.
  • Veel kamers bieden uitzicht op het bos
  • Er zijn aansluitende kamers en familiekamers beschikbaar
  • Twee kamers met een queen size bed

Bekijk hier de vergaderfaciliteiten

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Businessbookers heeft weer een schitterende congres- en vergaderlocatie in Eindhoven toe mogen voegen aan haar uitgebreide aanbod.

Van der Valk hotel Eindhoven kwam in maart al met een bericht dat ze blijven bouwen aan de toekomst met o.a. één van de nieuwe highlights,  het 040 Congress & Events centrum. Het hotel positioneert zich daarmee in het topsegment voor zakelijke arrangementen. De multifunctionele zalencluster is van alle denkbare faciliteiten voorzien en dat zien we terug in een fantastisch arrangement dat ze voor Businessbookers hebben samen gesteld.

 

 

Woensdagavond 27 maart ontving het Evoluon het gouden Keurmerk Duurzame Ondernemer 2013 uit handen van wethouder Joost Helms. Het keurmerk werd voor de vierde maal uitgereikt.

Naast het Evoluon kregen nog 38 andere Eindhovense ondernemers dit keurmerk als waardering voor de MVO-inspanningen. In totaal kregen negen ondernemers een bronzen, zestien een zilveren en veertien een gouden keurmerk.

Duurzame ondernemers
Ondernemers met een Keurmerk Duurzame Ondernemer brengen duurzaamheid op tal van fronten tot uitdrukking in hun bedrijfsvoering. Ze zijn bezig met het besparen van energie, het inkopen van grondstoffen tegen een eerlijke prijs en bieden bijvoorbeeld arbeidsplaatsen aan personen met een beperking of een grote afstand tot de arbeidsmarkt.

Om in aanmerking te komen voor het Keurmerk Duurzame Ondernemer beantwoordden de deelnemende ondernemers vragen over duurzaamheid in relatie tot hun bedrijfsvoering:

Business Case: Hoe heeft u duurzaamheid verankerd in uw bedrijfsvoering?
Communicatie: Hoe communiceert u dat u duurzaamheid belangrijk vindt intern en extern?
Impact: Wat is de impact van uw bedrijfsvoering op de omgeving, grondstoffen, natuur en milieu?
Energie: Hoe gaat u om met energie; uw energiegebruik en/of duurzame opwekking van energie?
Ondernemers die 70-80 % van de vragen positief beantwoordden ontvingen een bronzen keurmerk. Bij een positief antwoord op 80-90 % van de vragen kregen zij een zilveren keurmerk en een gouden keurmerk ontvingen de ondernemers die 90-100% van de vragen positief konden beantwoorden.

Het Evoluon ontving in 2011 zilver en in 2012 brons. Samen met de gouden waardering in 2013 een goede stimulans om voortdurend aandacht te besteden aan het MVO-beleid. Eerder deze maand werd het Evoluon ook wederom weer beloond met de gouden Green Keyclassificatie, het internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche, en in de markt voor vergader- en congreslocaties.

Bron: Gemeente Eindhoven

Op zoek naar een passende locatie in Eindhoven voor een vergadering of congres? Ga voor informatie en advies naar Vergaderen.nl

Het Evoluon in Eindhoven wordt een rijksmonument. Minister Jet Bussemaker (Cultuur) heeft dit gisteren 18 maart bekend gemaakt vanuit het Eindhovense gebouw.

De minister onthult behalve het Evoluon nog 88 bouwwerken uit de late wederopbouwperiode (1959-1965) die de status van rijkmonument krijgen. Er is een keuze gemaakt uit een lijst van 700 suggesties. Het is niet bekend of er nog meer Brabantse bouwwerken voor de status van rijksmonument in aanmerking komen. 

Stadion Galgenwaard in Utrecht en Philips Stadion in Eindhoven zijn onlangs opgenomen in het aanbod van Vergaderen.nl. In samenwerking met Maison van de Boer zal uw meeting tot in de puntjes worden verzorgd.

Genieten met relaties in Stadion Galgenwaard
Vergaderen in het Stadion is vergaderen met uitzicht op de middenstip! Deze bijzondere vergaderlocatie is uitstekend bereikbaar, biedt voldoende parkeergelegenheid, mogelijkheden voor sportieve breaks zijn natuurlijk vanzelfsprekend én voor een verrassend mooi prijs kunt u hier betaalbaar vergaderen!

Vergaderen op een unieke locatie – Station Philips
Met deze speciale all-in aanbiedingen heeft u de unieke mogelijkheid om uw gasten uit te nodigen in één van de VIP ruimtes met uitzicht op het veld voor een presentatie, brainstormsessie, vergadering of congres. Door de multifunctionaliteit van het stadion zijn er mogelijkheden voor groepen vanaf 10 personen in een exclusieve boardroom tot presentaties voor 1000 personen waarbij u zelfs gebruik kunt maken van de verwarmde tribunes rondom het veld. Door de vele ruimtes is het stadion ook zeer geschikt voor bijeenkomsten met veel subsessies.

Voor meer informatie kijkt u op www.vergaderen.nl

‘Wat voegt het evenement toe?’ Die vraag wordt steeds vaker gesteld aan organisatoren van een congres, beurs of vergadering. Evoluon Eindhoven lanceert daarom het gratis iBook ‘ROI voor je evenement’.

In dit iBook lees je in duidelijke stappen hoe je een evenement aantoonbaar effectiever én efficienter organiseert. Het interactieve iBook is ontwikkeld door het Evoluon in nauwe samenwerking met Ruud Janssen & Elling Hamso en bevat een een uitgebreid nawoord van Rob Captijn, allen experts op het vlak van ROI in de Meeting Industrie.

Gratis download
Als innovatieve locatie voor zakelijke evenementen zoekt Evoluon Eindhoven continue naar mogelijkheden om meerwaarde te bieden. Dat begint uiteraard met een goed product, gratis WiFi & uitstekende gastvrijheid. Daarnaast kijkt zij samen met zowel leveranciers als event organisers naar het hele proces rondom evenementen en hoe de waardeketen hierbij te versterken.

Vanuit die aanpak organiseert Evoluon Eindhoven daarom speciale masterclasses Event Strategy, lunchbijeenkomsten over social media, en lanceert ze nu dit iBook. Deze vorm is een innovatieve manier om de gezamelijke kennis verder te delen onder haar relaties. Het iBook bevat speciale interactieve elementen en is geschikt voor iPad, uiteraard is ook een pdf versie beschikbaar. Je kunt het iBook vanaf donderdag 25 oktober 9:00 uur hier gratis downloaden.

Google Hangout
Op donderdag 25 oktober om 11:00 wordt het iBook officiëel gereleased met een Google Hangout, waarin Ruud Janssen, Elling Hamso, Rob Captijn, Cuno Groenewoud en Noud de Greef het hebben over ROI, de vorm van het iBook en meer. Hierin heb je de kans om je vragen te stellen aan de auteurs. Lees hier meer over de hangout.

Meer weten over Evoluon?

Na een try-out fase van een jaar is Amusoment klaar om de markt te bedienen. In een geheel nieuwe styling en met een verhoogd culinair assortiment deden de muzes van Amusoment hun intrede tijdens het grootste trendcongres van Nederland op het gebied van food.

Inspirerende muzes
Op 22 en 23 oktober vond de vierde editie van de Food Inspiration Days plaats in het Evoluon in Eindhoven. Daar werden de gasten geprikkeld door boeiende sprekers waaronder Sergio Herman en André Amaro, toevallige ontmoetingen en briljante smaken. Nadat de muzes door trendwatcher Hans Steenbergen op het podium werden uitgenodigd voor een kleine presentatie, inspireerden en entertainden zij tijdens de borrel de gasten van Food Inspiration Days.

Culinaire aspiraties
Amusoment, powered by Cuisine on tour, is een concept voor de zakelijke markt met hoge culinaire aspiraties. Amuses op een unieke manier gepresenteerd tijdens uw bijeenkomst, productintroductie of beurs. Het concept is interessant voor een ieder die het zwaartepunt wil leggen op culinair en gemak. De muzes verschijnen in een opvallende outfit en hun zwevend dienblad zorgt ervoor dat ze de handen vrij hebben om de amuses ter plekke af te maken. Ze vragen naar smaakvoorkeuren, houden kleine proeverijen, kortom, ze entertainen uw gasten terwijl ze zorgen voor een culinaire verrassing.

Op 26 november a.s. vindt het In voor zorg-congres Zorg 3.0 plaats. In voor zorg! ondersteunt organisaties in de langdurige zorg bij de implementatie van technologie. Door de inzet van ICT kunnen ouderen en chronisch zieken langer zelfstandig blijven. De mogelijkheden in de zorg zijn veelbelovend en breed inzetbaar. Maar welke techniek werkt in welke situatie? Hoe draagt techniek bij aan het behalen van de strategische doelen van een organisatie? Hoe breng je techniek in de zorg dichter bij je cliënt en hoe integreer je dit in het zorgproces? Meld je nu aan en Kom op maandag 26 november naar het In voor zorg-congres Zorg 3.0 in het Evoluon te Eindhoven en leer van de ervaringen van zorgorganisaties. Met Aldith Hunkar als dagvoorzitter en Paul Ostendorf als inspiratiespreker.

Kennis delen
Tijdens dit congres wil In voor zorg! de ervaringen die zijn opgedaan met de implementatie van technologie delen met de sector.

-keuze uit meer dan 30 workshops met inspirerende voorbeelden van toepassingen van technologie in de langdurige zorg;

-met informatiemarkt waarin de nieuwste ontwikkelingen van technologie in de zorg gepresenteerd worden;

-leer van de ervaringen van organisaties bij de implementatie van technologie op de werkvloer en in de
leefomgeving van cliënten;

-ontmoet collega’s uit de langdurige zorg en wissel ervaringen uit.

Praktische informatie en aanmelden
Het congres vindt plaats op maandag 26 november a.s. van 9.30 tot 16.30 uur in het Evoluon, Eindhoven. Deze locatie is uitstekend bereikbaar met de auto en het OV.

Deelname aan het congres is kosteloos. In voor zorg! verwelkomt graag teams van organisaties voor langdurige zorg. Het volledige programma vindt u op http://www.invoorzorg.nl/ivzweb/map-bijeenkomsten/map-bijeenkomsten-In-voor-zorg-congres-Zorg-30.html

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met In voor zorg!: 030 789 2510 of e-mail: info@invoorzorg.nl.

In Eindhoven is altijd wat te doen en niet alleen voor de ‘locals’. Er zijn diverse evenementen die ook zeker de moeite waard zijn voor de internationale gemeenschap, die in de regio steeds groter wordt. Om publieksevenementen voor deze doelgroep toegankelijker te maken zijn een aantal evenementen in Eindhoven uitgebreid met een Engelstalig programma; International Programme@events.

Initiatief
De internationals in Eindhoven (studenten, kenniswerkers/ expats en hun gezinnen) zijn een belangrijke doelgroep geworden voor de stad. Daarom is het gezamenlijk initiatief ontstaan vanuit the Hub Eindhoven, TU/e, Fontys Hogescholen, International School Eindhoven, Expat Center Brabant en Brainport Development en Eindhoven365 om te komen tot een internationaal programma voor bestaande evenementen; International Programme@events. De meewerkende organisaties zijn allemaal betrokken in het kader van kennisoverdracht, informatievoorziening of projectontwikkeling voor deze internationale doelgroep.

Engelstalige activiteiten
In de maanden september en oktober zijn tijdens een aantal evenementen al internationale programma’s aangeboden. De reguliere programma’s van Hallo Cultuur, Marathon Eindhoven, Lichtjesroute en Dutch Design Week werden uitgebreid met Engelstalige websites en activiteiten.

International Programme@GLOW 2012
Ook tijdens GLOW Lichtfestival van 10 t/m 17 november wordt een internationaal programma aangeboden. Zaterdag 10 november is er een International GLOW Walk onder begeleiding van een Engelstalige gids. Zaterdag 10 november vindt Diwali plaats. Dit is een Indiaas lichtfestival dat één avond in de binnenstad is te bewonderen.

Brainport International Week (BIW) 2012
Naast het aanhaken op bestaande evenementen organiseren de initiatiefnemers ook een week met Engelstalige activiteiten van 4 t/m 10 november die samen the Brainport International Week 2012 vormen. Met op zondag 4 november een Garage Sale Festival, op dinsdag 6 november een USA Election Night en op vrijdag 9 november de inmiddels traditionele Brainport International Party. Meer informatie op de Facebook pagina van International Programme: www.facebook.com/internationalprogramme.