Rubriek

Noordwijk

Rubriek

Vergaderen in de bollenstreek. De locatie beschikt over 120 conference rooms en is uitermate geschikt voor dagbijeenkomsten, maar ook voor meerdaagse congressen.

Uw meeting in de bollenstreek
NH Noordwijk Conference Centre Leeuwenhorst hotel heeft 120 conference rooms, allen volledig ingericht met state of the art faciliteiten en apparatuur om u te verzekeren van een perfecte meeting, conferentie, seminar, presentatie, sport event, beurs etc. Wij kondigen alle meetingen aan op een uniek digitaal bord waarbij uw bedrijfslogo of het logo van uw conferentie op te zien is.

Faciliteiten
Achteraf kunnen uw gasten genieten van alle services welke het hotel biedt zoals de uitgebreide ontspannings faciliteiten en de verschillende restaurants en bars. Vanaf het begin van uw planning staat er een professioneel team voor u klaar welke graag samen met u een passend arrangement samen stelt. Het hotel biedt 600 gratis parkeerplaatsen voor uw gasten.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Zakelijk.nl

Woensdag 26 februari 2014 zijn in Londen de M&IT Awards (The Meetings & Incentive Travel Industry Awards) uitgereikt.

Dit prestigieuze event binnen de internationale eventbranche wordt jaarlijks georganiseerd door het Britse magazine Meetings & Incentive Travel. Er zijn totaal 19 categorieën waar een award voor te winnen valt. De lezers van het magazine bepalen wie de bronzen, zilveren en gouden awards in ontvangst mogen nemen.

Noordwijk Marketing en haar partners presenteerden zich gisteren in Londen in black tie met een Noordwijksoranje tintje. Tom van Dijk, directeur Noordwijk Marketing, overhandigde namens Noordwijk en de vier grote congreshotels (Radisson Blu Palace Hotel, Grand Hotel Huis ter Duin, Hotels van Oranje en NH Conference Centre Leeuwenhorst) de award voor ‘Best Intermediary Agency’. De zaal kleurde extra oranje toen Grand Hotel Huis ter Duin de gouden award in de categorie ‘Best Overseas Hotel’ in ontvangst mocht nemen.

Een aantal belangrijke relaties van de Noordwijkse congreshotels, waren als gast uitgenodigd om deze bijzondere avond bij te wonen. Naast de awardceremonie was er de hele avond ruimte om te netwerken om Noordwijk als congresbadplaats ‘top of mind’ te krijgen bij internationale meetingplanners. Volgens Tom van Dijk een geslaagd event waar Noordwijk zich als zakelijk bestemming heeft kunnen presenteren: “De 2e internationale congresplaats van Nederland blijf je niet zomaar, daar moet je wel wat voor doen en blijven doen. En de award voor Grand Hotel Huis ter Duin is een mooie erkenning, ook voor Noordwijk als zakelijke bestemming.’

Ieder hotel moet aan een aantal basisvoorwaarden voldoen om de kans zo groot mogelijk te maken dat klanten met een tevreden gevoel naar huis gaan en misschien zelfs wel terugkeren. Hygiëne, service en misschien in mindere maten de faciliteiten spelen daarbij een doorslaggevende rol.

Vooral de hygiëne is natuurlijk belangrijk en die taak ligt vooral bij de afdeling housekeeping. Het is een grote verantwoordelijkheid en het optimaal presteren is voor deze afdeling dan ook van groot belang. Juist omdat deze afdeling vaak erg onderbelicht wordt, omdat de eerder genoemde zaken vaak als “normaal” worden beschouwd is er een prijs bedacht voor beste housekeeping afdeling van Nederland. Het hotel dat er met deze prijs vandoor gaat mag zich twee jaar lang het Schoonste Hotel van Nederland noemen.

Het is de enige prijs in Nederland binnen de hotellerie die speciaal gericht is op de afdeling housekeeping. Op 13 maart 2013 wordt de prijs voor de vijfde maal uitgereikt. Waar dit eerder nog jaarlijks gebeurde is er in 2009 voor gekozen om het om het jaar te doen. Daardoor mag het winnende hotel zich ook twee jaar lang het schoonste hotel van Nederland noemen.

Dit zijn de eerdere winnaars:

2011 : Palace Hotel te Noordwijk aan Zee
2009 : Bilderberg Hotel de Keizerskroon te Apeldoorn
2008 : Amrâth Grand Hotel L’Empereur te Maastricht
2007 : NH Barbizon te Amsterdam

Inschrijven is nog mogelijk tot 11 januari en meer informatie is te vinden op hetschoonstehotelvannederland.nl