Rubriek

Zeeland

Rubriek

Ons hotel ligt ongeveer 1400m van het strand, dat is te bereiken met de auto, te voet of per fiets. Er is ook een mogelijkheid om het strand te bereiken via boswachterij Westerschouwen, u geniet dan van de rust en natuur in de Zeepeduinen of de Meeuwenduinen. Houdt u van wat meer actie? Huur een mountainbike en fiets het mooiste parcours van Zeeland.rnrnDe omgeving van het hotel leent zich uitstekend om te ontspannen, zowel actief als recreatief. Golfen kan bij onze buren, de Molenberg, u kunt fietsen huren bij onze receptie om de Oosterscheldekering te bezoeken of een rit door de duinen te maken, u kunt gaan hardlopen of wandelen in boswachterij Westerschouwen. Ook vindt elk jaar in juni op 15 minuten rijden van ons hotel Concert at Sea plaats.

Vergaderlocatie in Zeeland
Bent u toe aan een nieuwe en inspirerende locatie om een afspraak te maken voor een zakelijke afspraak? Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van de lounge, het Grand Café en een vergadertafel als gratis flexplek en/of vergaderplek! Dat betekent gratis inspiratie, gratis WiFi en gratis parkeren!

Zalen
Daar wij voldoen aan de hoogste kwalificatie voor vergaderaccommodaties bieden wij u een tweetal boardrooms waar de hoge mate van comfort en privacy bijdraagt aan het succes van uw zakelijke meeting of ontmoeting. Met veel licht en een prachtig uitzicht op de voortuin biedt ook uw boardroom de weidsheid van het Zeeuwse land.

Uiteraard is uw boardroom ingericht met comfortabele stoelen aan een grote ovale tafel. Grenzend aan de boardrooms bevinden zich de openbare ‘break-out ruimtes’ en het zonneterras die u de mogelijkheid bieden om uw breaks een maximaal effect te geven.

Daarnaast beschikken wij over vier ruime vergaderzalen die in elke gewenste opstelling gezet kunnen worden. Tevens kunnen de zalen worden uitgebreid naar één grote ruimte met een capaciteit van ca. 250 personen.

Klik hier voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Congres

Sluit deze locatie aan bij uw wensen? Bekijk hier 2 van onze arrangementen

Kunnen wij u helpen met het zoeken en boeken van uw vergadering? Bel dan gratis 0800- 7 807 807 voor hulp en advies van onze vergaderspecialisten. Wij zijn van ma-do bereikbaar van 09.00 – 22.00 uur, vrijdag van 09.00 – 17.30 en zat-zon van 10.00-14.00 uur.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl

Beste lezer dit zijn de nieuwste vergaderarrangementen aan de kust aan zee in Zeeland

Vergaderen Aan de kust. Goede vergaderlocaties, bij het strand voor inspirerende Meetings. Vergaderen aan zee ? Begin hier ! Persoonlijk contact

Voor een geslaagde meeting aan de Zeeuwse kust, relaxen met een wellnessweekend of juist een sportieve zeildag beleven op de Zeeuwse wateren! De provincie Zeeland biedt zoveel leuke uitjes. Neem snel een kijkje op zeeland uitjes.nl en ontdek ons uitgebreide aanbod van dagjes uit en weekendjes weg in Zeeland

De nieuwste Aan de kust aan zee in Zeeland.

  1. 4 Uur Vergaderen aan Zee
  2. Vergaderen OP het strand, 32-uurs aan de Zeeuwse kust in Renesse
  3. Meerdaags Vergaderen in Zeeland – Vergaderlocatie met Allure
  4. Vergaderen met kookworkshop in Renesse
  5. 2 Dagen vergaderen direct aan het strand in Zeeland

Op zoek naar meer vergaderarrangementen ?

Met vriendelijke groet,

Christel Gieling
Vergaderen.nl

Beste lezer, dit zijn de nieuwste 32 Uurs Vergaderarrangementen in Zeeland.

32 Uurs Vergaderarrangementen in Zeeland vindt u hier!

Genieten aan de heerlijke Zeeuwse kust tijdens uw bijeenkomst. Proef de Zeeuwse kracht, waar meetings succesvol plaatsvinden. Uw congres of conferentie organiseren in deze prachtige provincie?

De nieuwste 32-Uurs Vergaderarrangement in Zeeland.

  1. 2 Dagen vergaderen direct aan het strand in Zeeland
  2. Vergaderlocatie aan Zee in Zeeland – 2-daags vergaderarrangement
  3. Mega actie op een 2-daags VERGADER arrangement in Renesse

Met zakelijke groet,

Christel Gieling
Zakelijk.nl

De Nederlandse kust was ook in 2011 een populaire vakantiebestemming voor (inter)nationale toeristen. Zo’n 1,75 miljoen buitenlandse toeristen vierden vakantie aan de Nederlandse kust. Daarnaast brachten ruim 3 miljoen Nederlanders een kustvakantie door in eigen land. In totaal besteedden de (inter)nationale toeristen hierbij ruim 1 miljard euro in Nederland. Het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) presenteert deze cijfers woensdag 14 november tijdens de Landelijke Kustdagen in Zeeland.

VEEL DUITSERS EN BELGEN
De Nederlandse kust is met name populair bij Duitsers en Belgen. Duitsland staat al jaren op nummer één: in 2011 brachten zo’n 1,3 miljoen Duitsers een vakantie door aan onze kust. Het aantal Belgen aan de Nederlandse kust is de laatste jaren flink gestegen. In 2011 kwamen ruim 250.000 Belgen de grens over voor een (korte) vakantie aan de Nederlandse kust. In 2001 waren dat er ruim 110.000 en daarmee is het aantal Belgische kustbezoekers in tien jaar meer dan verdubbeld.

LANDELIJKE KUSTDAGEN
De Nederlandse kust is een belangrijk onderdeel van de (inter)nationale marketing van Nederland. Het NBTC zet zich, samen met partners, in om de Nederlandse kust blijvend onder de aandacht te brengen van (potentiële) bezoekers. Het NBTC en Strand Nederland organiseren op 14 en 15 november aanstaande de Landelijke Kustdagen in Veere, Zeeland. Dit congres brengt de toeristische sector rondom de Nederlandse kust bijeen. Met als thema ‘de kracht van de kust’ komen onderwerpen als economische (beleids)ontwikkeling, milieu, duurzaamheid, onderzoek en marketing aan bod.

Meer over de Landelijke Kustdagen vindt u op: www.nbtc.nl/lkd.

Gastvrijheid midden in de duinen van Renesse. De inspirerende omgeving, heerlijke hotelkamers, eindeloze zaalmogelijkheden met uitgebreide voorzieningen, de uitstekende keuken én gezellige bar.

Bijeenkomsten aan zee in Zeeland!
Gastvrijheid midden in de duinen van Renesse. De inspirerende omgeving, heerlijke hotelkamers, eindeloze zaalmogelijkheden met uitgebreide voorzieningen, de uitstekende keuken én gezellige bar, maken uw keuze voor de Zeeuwse Stromen eenvoudig. Met de zee, het strandpaviljoen én het bruisende centrum van Renesse op wandelafstand, kunt u hier heerlijk ontspannen òf juist bijzonder actief zijn.

Het Hotel
Voor het organiseren van een succesvolle, zakelijke bijeenkomst biedt het hotel –met 4-hamerclassificatie– uitstekende voorzieningen, die voldoen aan de strengste eisen. De Zeeuwse Stromen beschikt over 9 modern uitgeruste zalen voor bijeenkomsten of trainingen. Uiteraard kunt u direct voor het hotel (gast)vrij parkeren.Het hotel heeft 134 kamers. In het hoofdgebouw zijn 74 kamers en 4 suites gesitueerd, daarbuiten –in de mooie wandeltuin– liggen nog eens 56 duinstudio’s.

Bijeenkomsten op het strand!
In ontspannen sfeer bijeenkomsten? Op een unieke locatie? Een compleet verzorgde lunch met schitterend vergezicht? Of aansluitend dineren met de ondergaande zon aan de horizon? In strandpaviljoen Zuid-Zuid-West kan het! Het hele jaar rond. Het paviljoen bestaat uit 2 vleugels en een groot terras. Eén vleugel en een gedeelte van het terras zijn af te schermen als trainingslocatie, vergaderzaal of voor een besloten feest. Buiten het hoogseizoen is zelfs het hele paviljoen beschikbaar.

Congres aan zee ?