Menu
Amsterdam / Nieuws / Reizen / Steden / Zakenreis

Succesvol eerste jaar voor SkyWork Airlines route Bern – Amsterdam

Precies een jaar geleden werd de Zwitserse luchtvaartmaatschappij Skywork Airlines voor het eerst ontvangen op Schiphol. Dit was het begin van een succesvolle dagelijkse verbinding tussen Schiphol en Bern-Belp. Hiermee is Skywork Airlines de enige luchtvaartmaatschappij die een directe verbinding tussen Amsterdam en Bern onderhoudt. Vanwege de populariteit van deze verbinding is er nu besloten om vanaf 31 maart 2013 vier extra vluchten tussen Schiphol en Bern-Belp toe te voegen. Deze vluchten zullen op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag om 20:25 vanuit Nederland met vluchtnummer SX 303 worden uitgevoerd en om 22:00 in Zwitserland landen. De terugvlucht (SX 302) vertrekt om 18:00 en komt om 19:50 aan.

Buiten deze nieuwe vluchten blijft de huidige verbinding gewoon bestaan. Deze vertrekt deze zomer elke dag om 12:55 met vluchtnummer SX 301 vanaf Schiphol, om 14:30 op luchthaven Bern-Belp aan te komen. Andersom vertrekt er dagelijks om 10:30 een vliegtuig met vluchtnummer SX 300 vanuit Bern, die om 12:20 in Amsterdam aankomt.

CEO Tomislav Lang kijkt met tevredenheid terug op het eerste jaar Bern – Amsterdam. “Amsterdam is een van de vijf belangrijkste bestemmingen waar Skywork Airlines vanuit de basis Bern – Belp op vliegt. We zijn zeer verheugd met dit succesvolle eerste jaar. Hieruit blijkt dat onze “personal way to fly” bij de passagiers aanslaat: we vliegen met Fairchild Dornier 328-110 vliegtuigen met 31 stoelen, waardoor wij persoonlijke service kunnen bieden. Bovendien waarderen onze passagiers het gratis gebruik van iPads tijdens de vlucht en onze snelle incheckprocedures”.

Behalve op de route Amsterdam-Bern wordt ook op veel andere routes het aantal vluchten uitgebreid. Daarbij worden de vluchten van SkyWork Airlines vanaf zomer 2013 uitgebreid naar 34 bestemmingen. Dit zijn 9 bestemmingen meer dan in het huidige programma. Nieuwe bestemmingen in het routenetwerk zijn onder andere Brindisi, Djerba, Mikonos, Malta, Napels, Zadar en Zakynthos.

Meer informatie: www.flyskywork.com