Rubriek

Zuid Holland

Rubriek
Het Kyocera Stadion is de thuis basis van eredivisionist ADO Den Haag. Echter biedt het moderne stadion ook tal van mogelijkheden voor allerlei soorten evenementen. Van concert tot congres of kleine vergadering, het Kyocera Stadion biedt de mogelijkheid.

De Zalen
Het hoofdgebouw van het Kyocera Stadion is uitgerust met diverse zalen. Alle ruimtes zijn te huur voor evenementen. Met grote zalen zoals onze Business- en Residentie Club ,welke een capaciteit hebben van zo’n 700 personen, zijn beursen, congressen en presentaties prima mogelijk. Maar ook een vergadering of workshop vanaf 10 personen behoort tot de mogelijkheden met zalen zoals de Senaatskamer en Spelershome.

Faciliteiten
Elke ruimte beschikt over een ALCAS muziek systeem en is uitgerust met audio visuele middelen welke door onze partner AVEQ worden beheerd. Tevens is er een uitstekende WiFi verbinding aanwezig in de zalen. Hospitality & Events Kyocera Stadion heeft de catering geheel in eigen beheer waardoor de wensen van onze gasten geheel op maat kunnen worden samengesteld.

Als thuis basis van eredivisionist ADO Den Haag, is het Kyocera Stadion berekend op toeloop van grote groepen toeschouwers. Daardoor beschikt het stadion over zeer ruime parkeermogelijkheden.
Het pand leent zich uitstekend voor grote kickoffs tot wel duizenden personen. Ook voor feesten tot 10.000 personen draait het hospitality team zijn hand niet om.

U kunt uw evenement opfleuren door er een voetbaltintje aan te geven. Zo staat de kleedkamer van de uitploeg ook open voor verhuur. Of wat dacht u ervan om een presentatie, buffet of vergadering op het veld te houden? Op aanvraag kan dat voor u geregeld worden.

Bereikbaarheid
Deze prachtige evenementenlocatie is gelegen in het Forepark. Dit bedrijvenpark ligt aan de Leidschendamse kant van het Prins Clausplein, langs de rijkswegen A4 en A12. Door de centrale ligging, de ruime parkeergelegenheid en de uitgebreide openbaar vervoersvoorzieningen is het stadion uitstekend bereikbaar.

Congres

Rondleidingen
Komt u graag meer te weten over de historie van ADO Den Haag of bent u altijd al nieuwsgierig geweest over wat er achter de schermen gebeurt in het prachtige Kyocera Stadion? Reserveer dan nu een rondleiding!

Klik hier voor meer informatie over de congresmogelijkheden bij het Kyocera Stadion.

Wilt u liever vergaderen bij het Kyocera Stadion? Hiervoor hebben wij diverse mooi arrangementen. Bekijk hieronder het 8-uurs vergaderarrangement:

 • Onbeperkt koffie, thee en mineraalwater
 • Pepermuntjes
 • Pen en notitieblokje
 • Flip-over met stiften
 • Uitgebreid lunchbuffet in onze Brasserie
 • Middag pauze met koffie, thee en frisdranken

Uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor een 4-uurs of 12-uurs vergaderarrangement. Klik hier voor de vergadermogelijkheden.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl

Vergaderlocatie De Lindenhof heeft een rijke geschiedenis en ligt op 10 minuten van Den Haag en Rotterdam. Het monumentale pand bevindt zich aan de vijver van het Agneta Park in Delft. Een prachtige vergaderlocatie met diverse vergaderzalen.

De verschillende ruimtes in De Lindenhof worden speciaal ingericht voor uw vergadering, hierdoor kunt u zelf de gewenste opstelling bepalen. De ruimtes beschikken over daglicht, gratis draadloos internet en in de Toneelzaal is zelfs een groot podium aanwezig. De lindenhof ligt midden in het groene Agnetapark. Tussendoor een frisse neus halen behoort tot één van de mogelijkheden.

Afhankelijk van de grootte van het gezelschap en de gewenste opstelling verzorgen wij uw bijeenkomst in een passende ruimte en zijn de 7 vergaderzalen beschikbaar van 20 tot 200 personen.

Lees hier meer over deze locatie – Congres- venergaderlocatie de Lindenhof

Vergaderzaal delft
Vergaderzaal delft

Past deze locatie bij uw vergaderdoelen? Boek dan deze locatie inclusief een vergaderarrangement van 8 uur!

Kunnen wij u helpen met het zoeken en boeken van uw congres? Bel dan gratis 0800- 7 807 807 voor hulp en advies van onze congresspecialisten. Wij zijn van ma-do bereikbaar van 09.00 – 22.00 uur, vrijdag van 09.00 – 17.30 en zat-zon van 10.00-14.00 uur.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl

Het Louwman Museum herbergt ’s werelds oudste privécollectie automobielen, bijeengebracht door twee generaties van de familie Louwman.

Het automuseum beschikt over meerdere zalen en ruimtes om te verhuren voor zakelijke bijeenkomsten. Alles in en om het gebouw is tot in de details uitgewerkt. Kwaliteit staat voorop. Dit maakt het automuseum tot een echt bijzondere locatie voor uiteenlopende bijeenkomsten en feestelijke aangelegenheden. Het gevarieerde aanbod biedt mogelijkheden voor ontvangsten van elk formaat: van 5 – 1.000 personen. Het Louwman Museum beschikt over eigen parkeergelegenheid. Dit betreft een ondergrondse parkeergaragemet een capaciteit van 170 plekken. De ondergrondse garage is via een ingang aan de zijkant van het museum
te bereiken.

Congresruimte
Congresruimte

Interessante feiten:
Het Louwman Museum herbergt ’s werelds oudste privécollectie automobielen, bijeengebracht door twee generaties van de familie Louwman.De basis werd reeds in 1934 gelegd en inmiddels omvat de collectie ruim tweehonderdvijftig antieke en klassieke automobielen. Kenners beschouwen de collectie als… Lees hier meer!

Wilt u uw zakenrelaties uitnodigen op een unieke locatie? Kies dan voor het mooiste automuseum van de hele wereld! Boek hier uw vergader en/of congresarrangement

Liever een andere congreslocatie aan de zee? Klik dan hier voor de verschillende opties voor uw Congres aan zee.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl

Wil u een congres organiseren in de Randstad? De plaats Den Haag heeft veel verschillende mogelijkheden voor een congres.

Van een theater tot aan een voetbal stadion en van een museum tot aan een congreslocatie op hoog niveau. Diverse locatie voor congressen met verschillende stijlen, capaciteit en faciliteiten.  Benieuwd naar de mogelijkheden, bekijk dan onderstaande locaties voor uw congres in Den Haag

Klik hier voor meer congreslocaties in Den Haag of andere plaatsen in Zuid-Holland, Noord-Holland, Gelderland, Overijssel en/of Utrecht

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl

Met 6 multifunctionele zalen, uitstekende bereikbaarheid en goede restauratieve faciliteiten is deze 4-sterren vergaderlocatie de ideale locatie voor verschillende bijeenkomsten.

Vergaderen in Leiden
De 6 multifunctionele zalen maken Golden Tulip Leiden Centre tot de ideale locatie voor kleine en middelgrote bijeenkomsten (4 tot 100 personen). De zalen bieden talloze mogelijkheden wat betreft opstelling en technische faciliteiten. Gemak, efficientcy, gastvrijheid en professionaliteit staan voorop. Alle zalen hebben airconditioning, GRATIS WIFI Internet en daglicht. Graag stellen we een vergaderarrangement op maat voor u samen.

Lees meer over deze locatie

Interesse in een vergadering in Leiden? 8-Uurs vergaderarrangement

 • Gebruik van een moderne, comfortabele zaal voor 2 dagdelen
 • Gebruik van flip-over, inclusief papier en stiften
 • Gebruik van beamer met scherm
 • Onbeperkt koffie, thee en koekjes tijdens de bijeenkomst
 • Lunchbuffet inclusief soep en een warme snack

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl

Op het schitterende landgoed van Duinrell beschikken wij over tal van mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten, teambuildingprogramma’s of bedrijfsfeesten.

Voor de juiste locatie, is er keuze uit diverse restaurants, feest- en congreszalen, elk met haar eigen sfeervolle karakter. Uiteraard wordt u altijd verwend met de catering van La Place. Lekkere buffetten met verse en huisgemaakte gerechten en dranken. Wij werken samen met professionele partners, zodat de organisatie u geheel uit handen genomen kan worden.

Zalen & Capaciteit
Naast de diverse informele locaties verspreid over het park, bieden wij u de van Pallandt zalen in Duinrell Plaza. Deze zalen zijn geschikt voor 20 tot 500 deelnemers. Met diverse faciliteiten zoals een podium, microfoon met geluidsversterking, beamer en projectiescherm zijn deze zalen zeer geschikt voor uw vergadering of presentatie.

Lees hier alle mogelijkheden!

Boek deze locatie in combinatie met een uitgebreid 8-uurs vergaderarrangementen inclusief lunch of diner

Met vriendelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl

Holiday Inn Leiden is graag uw gastheer voor uw businessmeeting, congres, jubileum,feest of welk ander evenement dan ook. De mogelijkheden binnen Holiday Inn Leiden zijn zeer breed.

Vergaderen aan de rand van Leiden van 2 tot 2500 personen, gratis parkeren en gratis W-Fi. De mogelijkheden binnen Holiday Inn Leiden zijn zeer breed. Onze 14 representatieve multifunctionele zalen bieden u de perfecte omgeving voor een succesvolle bijeenkomst. Pakt u het groter aan? Dan bieden wij u ons nieuwe Event & Convention Center van 3000 m².

Bovendien zijn alle zalen gelegen op de begane grond en staat ons Business center tot uw beschikking. Een aantal zalen beschikt over direct daglicht en flatscreens. Wij bieden tevens een shuttle service op werkdagen tussen Leiden centraal station en ons hotel (zie tijdschema). Komt u met de auto? Wij bieden ruime, gratis parkeergelegenheid op eigen terrein!

8 uurs vergaderarrangement in Leiden

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl

Park Plaza Amsterdam Airport ligt op slechts 10 minuten van de luchthaven Schiphol en het centrum van Amsterdam en is de ideale locatie voor conferenties, bijeenkomsten en privéfeesten.

Park Plaza Amsterdam Airport is het grootste conferentiehotel in de buurt van Luchthaven Schiphol met een 1800m2 groot conferentiecentrum, 19 vergaderzalen en 6 zakelijke suites. Alle vergaderzalen hebben kamerhoge ramen die veel natuurlijk licht bieden en een geweldig uitzicht. Onze accommodatie in Amsterdam is ideaal voor bestuursvergaderingen, productlanceringen, recepties, feestjes en bruiloften. Kies voor Park Plaza Amsterdam Airport en laat ons uw volgende evenement tot een succes maken.

Congrescentrum – Park Plaza Amsterdam Airport

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl

Het Louwman Museum herbergt ’s werelds oudste privécollectie automobielen, bijeengebracht door twee generaties van de familie Louwman.

Het automuseum beschikt over meerdere zalen en ruimtes om te verhuren voor zakelijke bijeenkomsten. Alles in en om het gebouw is tot in de details uitgewerkt. Kwaliteit staat voorop. Dit maakt het automuseum tot een echt bijzondere locatie voor uiteenlopende bijeenkomsten en feestelijke aangelegenheden. Het gevarieerde aanbod biedt mogelijkheden voor ontvangsten van elk formaat: van 5 – 1.000 personen.

Unieke congreslocatie – Louwman Museum 

Uw bijeenkomst op deze bijzondere locatie plaats laten vinden, kijk hier voor congres of vergaderarrangement.

Uniek Museum in Den Haag – Voor een Stijlvol Congres of Vergadering

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl

Het viersterren Park Plaza Victoria Amsterdam is gelegen in het stadscentrum met goede toegang tot de luchthaven Amsterdam Schiphol, waardoor het een uitstekende locatie is voor een overnachting, vergadering of congres!

Park Plaza Victoria Amsterdam bevindt zich in het stadshart vlakbij winkels en het zakelijk district, en tegenover het Centraal Station, het belangrijkste treinstation in Amsterdam. De congreslocatie bevat 10 vergaderzalen, voor ruimte tot wel 150 personen.

Park Plaza Victoria Amsterdam

Met zakelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl