Menu
Events / Nieuws / Pco

Jubileumeditie MPI NL Conference groot succes!

De meeting en evenementenbranche kan zich gaan opmaken voor een positieve boost.

Ruim 300 branchegenoten waren gisteren aanwezig bij de tiende editie van de MPI NL Conference in het prachtige DeLaMar Theater in Amsterdam met het thema Blut…. De mooie verhalen van de sprekers en het fantastische entertainment zorgden tijdens de afsluitende borrel voor veel blije gezichten. De meeste aanwezigen gaven aan gelijk aan de slag te willen met de positieve en inspirerende tips van de keynotespeakers.

Alle lof ook voor Ruben Nicolai, die met groot gemak en veel humor alle programmaonderdelen aan elkaar verbond.

Het organisatieteam bestaande uit Robert Guijt van DeLaMar, Maaike Hamann van de Doelen Rotterdam, Silvia Bruin van Congreslink en Arjen Lemstra van de beurs EvenementContact en Levensgenieters.nl hebben hard gewerkt om het programma zo kloppend te krijgen. Ze werden hierbij goed ondersteund door twee fantastische stagiaires Remy Bloem en Sabine Stalling. Voorzitter van MPI Berend Bouwman gaf te kennen dat dit voor hem de beste NL Conference tot nu toe was.

Het publiek was ook zeer onder de indruk van de podiumpresentatie, verzorgd door Thearent, Livelab en ACS en van de uitstekend op het thema ingespeelde catering van de Borrelfabriek.

MPI wil ook de nog vele andere sponsors bedanken die hier niet genoemd zijn. Zonder hun inzet had deze NL Conference niet in deze vorm plaats kunnen hebben.

MPI gaat snel evalueren om met een plan voor 2013 te komen, wat na zo’n editie zeker een uitdaging wordt voor de organisatie maar MPI Nederland hoort graag wie deze uitdaging aan wil gaan voor 2013!