Menu
Nieuws

Chassé Theater groeit op zakelijk gebied

Meer aanvragen en grotere evenementen

Het theaterseizoen loopt op zijn eind en de nieuwe programmering voor seizoen 2016/2017 van het Chassé Theater is bekend. Ook zakelijk gezien kijkt het evenemententeam terug op een positief jaar. Het aantal zakelijke evenementen liep op van 70 naar 80 en het aantal theaterarrangementen groeide van 80 naar 100. Het theater ontving dit seizoen 350.000 bezoekers waarvan 38.000 zakelijke bezoekers. “Er is een groei naar grotere evenementen te bemerken. Men vraagt weer eerder beschikbaarheid aan en ook de adviserende rol van de organisatiebureaus in de keuze voor de meest geschikte locatie wordt weer beter zichtbaar”, aldus Jacqueline Verschoor van het Chassé Theater in Breda.

“Theaters zijn uitermate geschikt om zakelijke evenementen te houden, met name omdat men gewend is aan complexe draaiboeken en grote stromen mensen”, zegt Verschoor, die zelf vorig jaar toetrad tot de Raad van Advies van Theater Locaties Nederland, een nieuw platform voor theaters die zakelijk met artistiek combineren. Zakelijke evenementen vormen een steeds groter onderdeel van de bedrijfsvoering van theaters. Dit is noodzakelijk in tijden van laagconjunctuur, bevriezing van lokale en daling van landelijke subsidies, maar ook logisch gezien de vaak gunstige ligging, ruime parkeergelegenheid, professionaliteit en uitstraling die de meeste theaters van origine hebben.

Het Chassé Theater blikt zakelijk terug op een gevarieerd jubileumjaar (het theater bestaat 20 jaar). Verschillende evenementen waarbij het complete theater werd afgehuurd tot het openen van Chassé Connect: een derde restaurant en flexplekken voor zzp-ers. “Wij vragen flexibiliteit en creativiteit van onze opdrachtgevers, maar halen zelf ook alles uit de kast om voor de troepen uit te lopen. Daarin lopen we soms risico, soms haalt een idee de uitvoer niet, maar stilzitten is er niet bij in Breda”, aldus een enthousiaste Verschoor.

Op onze site staat een virtuele tour:http://www.chasse.nl/zakelijk/virtuele-tour

Nog leuker vinden wij het als wij u live mogen rondleiden. U kunt ons bellen op 076-5303144 of mailen naar evenementen@chasse.nl

Op onze site www.chasse.nl staat een groot aantal opdrachtgevers, lees over hun ervaringen met ons.