Menu
Nieuws

Beste zakelijke apps voor je telefoon

Smartphones worden globaal genomen voor twee verschillende doeleinden gebruikt: privé en zakelijk. Het is natuurlijk logisch dat je bij een zakelijke smartphone andere applicaties gebruikt dan wanneer je de smartphone privé gebruikt. Er zijn ontzettend veel verschillende apps die erg handig zijn voor zakelijk gebruik. Deze applicaties zijn beschikbaar op iOS, maar ook op Android, het besturingssysteem van de Samsung Galaxy S7. We hebben hieruit drie fantastische zakelijke apps voor je geselecteerd.

NL Exporteert

Wanneer je met producten werkt die naar het buitenland geëxporteerd worden of van plan bent om dat te gaan doen, krijg je te maken met talloze regels. Speciaal daarvoor is NL Exporteert ontwikkeld. Deze app geeft je alle informatie over de regels omtrent exporteren. Daarnaast kun je gebruik maken van handige tools zoals marktrapporten en valuta omrekenen. De app geeft je zelfs handige tips voor lokaal zakendoen in talloze landen!

Pocket

Kom jij ook regelmatig een interessant artikel of een handig filmpje tegen op momenten dat je geen tijd hebt om te lezen of te kijken? Dan zal je altijd zien dat je op een later tijdstip het artikel of filmpje niet meer terug kunt vinden. Pocket biedt daar de oplossing voor. Met één druk op de knop voeg je het artikel of filmpje direct toe aan je eigen lijst en kun je teruglezen of kijken wanneer je wilt. De app synchroniseert met talloze andere apps, zoals je browser, Facebook, Twitter en Flipboard. Geen zin om te lezen? Dan maak je gewoon gebruik van de tekst-naar-spraak functie van de app waarbij het artikel wordt voorgelezen.

Box

Een andere populaire zakelijke app voor op je Samsung Galaxy S7 is Box. Het is een uitgebreid alternatief voor Dropbox. Je kunt hier niet alleen bestanden op slaan maar ze ook altijd en overal openen, ook tijdens bijvoorbeeld Skypegesprekken of beeldvergaderingen met collega’s. Je krijgt standaard 10GB gratis opslag. De app ondersteunt vrijwel alle bestandsformaten en je kunt de bestanden die je opslaat ook nog eens extra beveiligen. Delen doe je eenvoudig door een link door te sturen naar je collega.