Menu
Locaties / Zuid Holland

Schitterende congres- en vergaderlocatie in Delft

Vergaderlocatie De Lindenhof heeft een rijke geschiedenis en ligt op 10 minuten van Den Haag en Rotterdam. Het monumentale pand bevindt zich aan de vijver van het Agneta Park in Delft. Een prachtige vergaderlocatie met diverse vergaderzalen.

De verschillende ruimtes in De Lindenhof worden speciaal ingericht voor uw vergadering, hierdoor kunt u zelf de gewenste opstelling bepalen. De ruimtes beschikken over daglicht, gratis draadloos internet en in de Toneelzaal is zelfs een groot podium aanwezig. De lindenhof ligt midden in het groene Agnetapark. Tussendoor een frisse neus halen behoort tot één van de mogelijkheden.

Afhankelijk van de grootte van het gezelschap en de gewenste opstelling verzorgen wij uw bijeenkomst in een passende ruimte en zijn de 7 vergaderzalen beschikbaar van 20 tot 200 personen.

Lees hier meer over deze locatie – Congres- venergaderlocatie de Lindenhof

Vergaderzaal delft

Vergaderzaal delft

Past deze locatie bij uw vergaderdoelen? Boek dan deze locatie inclusief een vergaderarrangement van 8 uur!

Kunnen wij u helpen met het zoeken en boeken van uw congres? Bel dan gratis 0800- 7 807 807 voor hulp en advies van onze congresspecialisten. Wij zijn van ma-do bereikbaar van 09.00 – 22.00 uur, vrijdag van 09.00 – 17.30 en zat-zon van 10.00-14.00 uur.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl