Menu
Eindhoven / Events / Nieuws / Noord-Brabant / Provincie / Steden

Zorg 3.0: congres over technologische mogelijkheden in langdurige zorg

Op 26 november a.s. vindt het In voor zorg-congres Zorg 3.0 plaats. In voor zorg! ondersteunt organisaties in de langdurige zorg bij de implementatie van technologie. Door de inzet van ICT kunnen ouderen en chronisch zieken langer zelfstandig blijven. De mogelijkheden in de zorg zijn veelbelovend en breed inzetbaar. Maar welke techniek werkt in welke situatie? Hoe draagt techniek bij aan het behalen van de strategische doelen van een organisatie? Hoe breng je techniek in de zorg dichter bij je cliënt en hoe integreer je dit in het zorgproces? Meld je nu aan en Kom op maandag 26 november naar het In voor zorg-congres Zorg 3.0 in het Evoluon te Eindhoven en leer van de ervaringen van zorgorganisaties. Met Aldith Hunkar als dagvoorzitter en Paul Ostendorf als inspiratiespreker.

Kennis delen
Tijdens dit congres wil In voor zorg! de ervaringen die zijn opgedaan met de implementatie van technologie delen met de sector.

-keuze uit meer dan 30 workshops met inspirerende voorbeelden van toepassingen van technologie in de langdurige zorg;

-met informatiemarkt waarin de nieuwste ontwikkelingen van technologie in de zorg gepresenteerd worden;

-leer van de ervaringen van organisaties bij de implementatie van technologie op de werkvloer en in de
leefomgeving van cliënten;

-ontmoet collega’s uit de langdurige zorg en wissel ervaringen uit.

Praktische informatie en aanmelden
Het congres vindt plaats op maandag 26 november a.s. van 9.30 tot 16.30 uur in het Evoluon, Eindhoven. Deze locatie is uitstekend bereikbaar met de auto en het OV.

Deelname aan het congres is kosteloos. In voor zorg! verwelkomt graag teams van organisaties voor langdurige zorg. Het volledige programma vindt u op http://www.invoorzorg.nl/ivzweb/map-bijeenkomsten/map-bijeenkomsten-In-voor-zorg-congres-Zorg-30.html

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met In voor zorg!: 030 789 2510 of e-mail: info@invoorzorg.nl.