Menu
Amsterdam / Events / Nieuws / Noord holland / Provincie / Steden / Utrecht / Utrecht

‘Meetings in Holland’ verschenen voor de meeting planner

Voor het project MICE Meets Metropolis is een nieuw handig en handzaam boekje verschenen voor de (inter)nationale meeting en event planner genaamd ‘Meetings in Holland’.

Het is bekend dat het succes van een evenement een directie relatie heeft met de locatie. Planners van vergaderingen, productpresentaties en relatie-evenementen zijn continu op zoek naar minder bekende, maar toch inspirerende locaties. ‘Meetings in Holland’ is een 100 pagina’s Engelstalige uitgave en biedt informatie over ca. 300 locaties in de regio Amsterdam-Utrecht. Het boekje wordt uitgegeven door Amsterdam Toerisme & Congres Bureau (ATCB) in samenwerking met de collega congresorganisaties van Amersfoort en Utrecht en TimeOut.

‘Meetings in Holland’ bevat behalve locaties ook een aantal tips en suggesties. Praktische plattegronden geven een beeld van de verschillende gebieden en de locaties van alle aanbieders. De locaties zijn veelal bijzonder en landelijk gelegen en werken vaak ook met elkaar samen om gezamenlijk een goed meeting- of evenementen concept neer te zetten. ‘Meetings in Holland’ wordt verspreid onder de meeting planners in Nederland en Europa.

ATCB voert het project MICE Meets Metropolis uit voor zes gemeenten, de Stadsregio Amsterdam en twee provincies (Utrecht en Noord-Holland).