Menu
Events / Nieuws / Provincie / Steden / Utrecht / Utrecht

Congres Webredactie, 13 november Jaarbeurs Utrecht

Entopic organiseert op dinsdag 13 november 2012 voor de tweede keer het Congres Webredactie. Dit jaar staat het evenement in het teken van content marketing, conversie en rendement. Verschillende bloggers, schrijvers, social media experts, marketeers en professionals uit de creatieve industrie zijn aanwezig om hun visie en kennis over te brengen. Bekijk alle onderwerpen en sprekers op de site van Congres Webredactie en stel je eigen programma samen.

Enkele programma highlights

De bouwstenen van een effectieve Facebook contentstrategie
In de workshop gaat Peter in op de bouwstenen van een effectieve Facebook contentstrategie. Hoe vaak en wanneer moet je posten? Wat is Facebook EdgeRank? Welk type content doet het goed? Wat zijn de beste Facebook marketingtools en waar moet je nog meer op letten? Al deze vragen worden beantwoordt in deze workshop die vol zit met praktische tips & trucs.

Hoe verhoog ik mijn online conversie?
Waarom is de ene site veel effectiever dan de andere? Sommige sites hebben een conversieratio van 20%, vergelijkbare andere sites amper 1%. In deze breakout laat Eddy Boeve zien dat het natuurlijk allemaal begint bij gebruikersvriendelijkheid. Maar dat het echte geheim zit in het toepassen van online verleidingsprincipes. Aan de hand van praktijkvoorbeelden worden koopstijlen, koopfasen en slimme verleidingsprincipes besproken. En na afloop van deze sessie ga je terug naar je organisatie met een praktische lijst verbeterpunten, die je meteen zelf kunt gaan testen!

Je eigen, effectieve route op LinkedIn
Nederland kent de hoogste procentuele dichtheid van LinkedIn-leden. Grote kans dat jij als online professional een account hebt. Maar wat doe je er echt mee? Sterker, wat kan het voor jou doen? In deze breakout neemt Niels Vonk je mee langs de need to knows, nice to knows, omgangsvormen, gedragsregels en meer. Zodat je na de sessie je eigen route kunt bepalen om LinkedIn effectief in te kunnen zetten in je dagelijkse werk en leven.

Kijk voor het volledige programma op de website.