Menu
Events / Locaties / Nieuws / Noordwijk

Het schoonste hotel van Nederland

Ieder hotel moet aan een aantal basisvoorwaarden voldoen om de kans zo groot mogelijk te maken dat klanten met een tevreden gevoel naar huis gaan en misschien zelfs wel terugkeren. Hygiëne, service en misschien in mindere maten de faciliteiten spelen daarbij een doorslaggevende rol.

Vooral de hygiëne is natuurlijk belangrijk en die taak ligt vooral bij de afdeling housekeeping. Het is een grote verantwoordelijkheid en het optimaal presteren is voor deze afdeling dan ook van groot belang. Juist omdat deze afdeling vaak erg onderbelicht wordt, omdat de eerder genoemde zaken vaak als “normaal” worden beschouwd is er een prijs bedacht voor beste housekeeping afdeling van Nederland. Het hotel dat er met deze prijs vandoor gaat mag zich twee jaar lang het Schoonste Hotel van Nederland noemen.

Het is de enige prijs in Nederland binnen de hotellerie die speciaal gericht is op de afdeling housekeeping. Op 13 maart 2013 wordt de prijs voor de vijfde maal uitgereikt. Waar dit eerder nog jaarlijks gebeurde is er in 2009 voor gekozen om het om het jaar te doen. Daardoor mag het winnende hotel zich ook twee jaar lang het schoonste hotel van Nederland noemen.

Dit zijn de eerdere winnaars:

2011 : Palace Hotel te Noordwijk aan Zee
2009 : Bilderberg Hotel de Keizerskroon te Apeldoorn
2008 : Amrâth Grand Hotel L’Empereur te Maastricht
2007 : NH Barbizon te Amsterdam

Inschrijven is nog mogelijk tot 11 januari en meer informatie is te vinden op hetschoonstehotelvannederland.nl