Menu
Nieuws

Vergeet uw visitekaartjes niet!

Bent u binnenkort uitgenodigd op een event of organiseert u er na de zomer misschien zelf één? Zorg dan dat u goed voorbereid op het event verschijnt dit om de kans op succes te vergroten.

Zorg er voor dat u weet wie de bezoekers zijn op event. Zitten hier potentiële klanten / partners tussen. Zo ja verdiep u dan van te voren goed in deze organisaties en deze personen. Het is dan makkelijker om een gesprek aan te gaan met deze persoon.

Zorg er ook voor dat u voldoende visitekaartjes meeneemt. Er is tijdens het event misschien niet altijd voldoende tijd om met iedereen die voor u interessant is te spreken. Zorg er dan in ieder geval voor dat u een visitekaartje kunt achterlaten, zodat u op een later moment weer contact met elkaar kunt hebben.

Het is ook verstandig om een visitekaartje te laten drukken die iets opvallends heeft. Waarschijnlijk ontvangt uw contactpersoon tientallen kaartjes die dag. Zorg er dan voor dat die van u net even wat meer opvalt dan de rest.

Het zelf opvolgen van contacten is natuurlijk ook aan te raden. Bel niet gelijk een dag na het event, maar zorg wel dat er binnen een week weer een contactmoment is, zodat u niet vergeten wordt!