Menu
Locaties / Nieuws / Partnerships

Meetings en Congressen uniek gelegen aan de snelweg A4

Een unieke ruime locatie gelegen aan de A4 beschikt over 2 grote plenaire zalen, 8 diverse subruimtes, 2 ruime foyers die allemaal een ruime uitstraling hebben. Voor elk evenement van congres tot vergadering worden de wensen van de klant in combinatie met onze service en gastvrijheid omgezet tot succesvolle bijeenkomsten.

Faciliteiten
De grote plenaire zaal biedt een capaciteit tot ruim 1330 zitplaatsen, een kleine plenaire zaal tot 270 zitplaatsen en de subzalen bieden plaats voor 50 personen. De ruimtes zijn uitermate geschikt voor congressen, conferenties, onderwijs colleges, productpresentaties, vergaderingen, trainings- en/of studiedagen, workshops. Maar ook TV opnames zijn prima geschikt om in een van de zalen op te nemen. Daarbij heeft de locatie een ruime parkeergelegenheid op eigen terrein, en een parkeergarage gelegen naast het gebouw voor extra parkeergelegenheid. Audiovisuele middelen zoals microfoons e.d. die wij hebben staan tot uw beschikking ook onze techniek zoals beamers, schermen, en 1 laptop zitten bij de zaalhuur inbegrepen (exclusief inhuur mankracht).

congres

Ligging
De locatie ligt uniek gelegen aan de A4 centraal in Leiderdorp slechts een aantal minuten verwijderd van de afslag. Vanuit de grote steden Amsterdam,Den Haag, Rotterdam binnen 30 minuten op de locatie en vanaf de luchthaven Schiphol slechts 20 minuten verwijderd. Ook is de locatie goed bereikbaar met het openbaar vervoer, verschillende buslijnen per uur die stopt aan de bushalte gelegen naast het gebouw.

Omgeving
Het gebouw ligt centraal gelegen aan de snelweg A4 tussen Amsterdam en Den Haag in Leiderdorp.

Klik hier en lees meer over de zalen, ligging, faciliteiten en bekijk een video over deze locatie.

Uw vergadering, congres of meeting op deze locatie organiseren?
Met heel veel ruimte en uniek gelegen maken wij uw bijeenkomst graag tot een groot succes. Dit gebouw biedt u volop mogelijkheden voor 10 tot 1.330 personen om diverse evenementen te verzorgen. Wij leggen ons toe op gastvrijheid en denken vanaf het begin af aan met u mee.

Klik dan hier en bekijk alle mogelijkheden voor uw vergadering, congres of meeting

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl