Menu
Nieuws

CLC-VECTA breidt met Canon lidmaatschapsvoordelen verder uit

CLC-VECTA breidt het pakket van lidmaatschapsvoordelen verder uit door Canon als preferred supplier aan de vereniging te binden. Dankzij deze samenwerking kunnen de leden van CLC-VECTA profiteren van extra kennis en expertise en ontvangen zij korting op de zakelijke producten en diensten van Canon. De samenwerkingsovereenkomst werd tijdens vakbeurs Festivak in de Amsterdam RAI ondertekend.

“Bij Live Communication draait veel om beeld en Canon, een toonaangevende partij op het gebied van imaging, is dus een perfecte aanvulling op het CLC-VECTA netwerk”, aldus Riemer Rijpkema, directeur CLC-VECTA. Ron Jong, directeur van Canon Business Center Utrecht, Arnhem en Oss, onderstreept de meerwaarde van de samenwerking: “Bij Canon zeggen we: ‘We Speak Image’ – wij spreken de taal van het beeld. Dat zie je terug in onze producten en diensten die zijn ontworpen voor het inrichten van efficiënte bedrijfsprocessen en het vergemakkelijken van de communicatie. Dat is een belangrijke toegevoegde waarde voor veel leden van CLC-VECTA . Wij stellen onze producten, kennis en expertise graag aan hen ter beschikking.”

Foto door Photos and More

 

Over Canon

Canon is een toonaangevend leverancier op het gebied van Digital Imaging en Informatie Technologie voor zowel de zakelijke als consumentenmarkt. Haar zakelijke imaging-oplossingen omvatten producten en diensten op het gebied van printing en documentmanagement voor kantoren en professionele printomgevingen. Haar producten op het gebied van Consumer Imaging variëren van foto- en videoapparatuur, printers en scanners tot faxen en All-in-One’s. Ook ontwikkelt Canon professionele cameralenzen voor tv- en filmproducties en draagbare röntgenapparatuur.

Canon investeert voortdurend in de ontwikkeling van innovatieve producten en diensten die aansluiten bij de wensen van klanten. Zo stelt zij elke klant – van amateurfotograaf tot professionele drukker – in staat zijn passie voor het beeld vorm te geven.

Over CLC-VECTA
CLC-VECTA Centrum voor Live Communication is de branchevereniging voor iedereen die professioneel betrokken is bij het organiseren, accommoderen en faciliteren van beurzen, congressen & vergaderen, evenementen, entertainment en incentives. CLC-VECTA draagt bij aan de optimale profilering van het medium Live Communication en aan de verdere professionalisering van de Live Communication branche en de circa 240 leden door te informeren, adviseren, ondersteunen en inspireren.

CLC-VECTA sloot eerder al samenwerkingsovereenkomsten met 365, Aon, ADP, BRS, Dé Lease Maatschappij, Dijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat, Drukwerkdeal.nl, Ernst & Young, Philips Myshop, Randstad P/flex en Respons.