Menu
Branche / Gelderland / Locaties / Overnachten / Zakenreis

Vergaderen, koken en steppen in de Veluwse bossen

Vergaderen, e-steppen over de Veluwe en ’s avonds samen koken! Wat kan er nog meer inspiratie geven voor een uitstekende bijeenkomst met uw collega’s, personeel, directie of teamgenoten.

Persoonlijke gastvrijheid in een comfortabele omgeving
Te midden van bossen aan de rand van de Veluwe, centraal tussen Amersfoort en Apeldoorn en goed bereikbaar vanaf de A1 heeft WestCord Hotel de Veluwe voor u een 24 uurs vergaderarrangement met een Kookworkworkshop en een leuke E-steptocht samengesteld.

Vergaderen in Gelderland – Voor optimaal vergadercomfort
We beschikken over 15 vergaderzalen in elke gewenste opstelling in te delen. Alle zalen zijn ingericht met comfortabele fauteuils en beschikken over daglicht. We verzorgen dagelijks een eating meeting break: een koffiebuffet met zoete en hartige heerlijkheden. De zalen, faciliteiten en hotelkamers bevinden zich allemaal onder 1 dak.
Voor ontspanning naast uw vergadering, verzorgen wij ook workshops koken met de chef, schilderen of outdoor activiteiten.

Faciliteiten
WestCord Hotel de Veluwe is centraal gelegen te tussen Amersfoort en Apeldoorn en beschikt over 97 hotelkamers, 15 vergaderzalen, 50 bungalows, restaurant, grand café, fitness.
Wellness met diverse sauna’s en solarium en een verwarmd buitenzwembad (van 1 april t/m 30 september dagelijks geopend van 08.00 tot 20.00). Vanuit het hotel kunt u zo het bos in lopen.

De lunch wordt in buffetvorm gepresenteerd in ons restaurant. Als diner voor onze vergadergasten verzorgen wij een 3-gangen keuzediner. Uiteraard houden wij graag rekening met uw dieet of vegetarische wensen. In de zomer is het ook mogelijk om te barbecuen met uw groep.

Voor meer informatie en reserveren gaat u naar Vergaderen.nl