Menu
Den Bosch / Locaties / Noord-Brabant

Vergaderen in hartje Den Bosch

Het gastvrije ’s-Hertogenbosch is sprankelend, intiem en sfeervol; een ideale omgeving voor een geslaagd verblijf. Kom en ontdek zelf deze bruisende Bourgondische stad! Vol bijzondere musea, vele authentieke winkeltjes, kroegjes en Bourgondische restaurantjes. Deze vergaderlocatie ligt in het hart van de stad.

Uw locatie op het middeleeuwse marktplein

Golden Tulip Hotel Central, sinds februari 2012 in bezit van het Gouden Greenkey certificaat, is gelegen aan de markt in hartje centrum van ’s-Hertogenbosch en beschikt over 125 comfortabele kamers, waaronder ook 3 Deluxe kamers, 5 Executive kamers en 3 Suites. Allen zijn voorzien van airconditioning, koffie&thee faciliteiten, minibar, safe en een luxe badkamer. De laatst genoemde kamers zijn zelfs voorzien van een heerlijke bubbelbad! Op uw kamer en in de vergaderzaal kunt u, als hotelgast, gratis gebruik maken van WIFI..!

Zalen – Restaurant – Kamers – Fitnesscentrum

Tevens beschikt het hotel over 12 multifunctionele zalen die uitermate geschikt zijn voor uw vergadering, seminar of andere speciale aangelegenheid. Alle zalen zijn van alle gemakken voorzien inclusief airconditioning! De conferentiezalen bevinden zich allen op de begane grond. De maximale capaciteit in de grootste zaal is 280 personen in theater opstelling of 380 personen voor een receptie. Voor speciale aangelegenheden is onze sfeervolle 14de eeuwse Gotische gewelvenkelder De Hoofdwacht een echte aanrader. De ambiance van deze prachtig gerestaureerde kelder geeft uw bijeenkomst nét dat bijzondere extra tintje!

Naast de 125 knusse en warme hotelkamers beschikt het hotel tevens over à la carte restaurant De Leeuwenborgh waar u culinair kunt genieten van steeds weer een verrassend en veelzijdig aanbod van (seizoen) specialiteiten. In onze gezellige Brasserie, met een indrukwekkend uitzicht over het Middeleeuwse marktplein, kunt u heerlijk genieten van een kopje koffie met dé Bossche specialiteit; De Bossche bol! Uiteraard kunt u ook kiezen voor diverse dagspecialiteiten en overige heerlijkheden. ’s Avonds kunt u in Tony’s Bar genieten van een heerlijk aperitief of digestief maar boven alles van de echte Bossche gezelligheid! Iedere 1e vrijdag van de maand is er tevens live Jazz muziek.

Ook onze sportieve gasten komen aan hun trekken in het geheel nieuwe fitnesscentrum, gelegen op het dak van het hotel met een uniek uitzicht op de beroemde Sint-Jan. U kunt als hotelgast, geheel kosteloos, gebruik maken van diverse professionele apparatuur voor het trainen van uw hart- en bloedvaten, uw longsysteem en spierfunctionaliteit. Van werken aan een goede conditie tot gewoon sporten en relaxen op ieder gewenst niveau!

Maak een stadswandeling, fietstocht of bezoek Sint-Jan

Wilt u met uw gasten ook wat zien van de bourgondische stad Den Bosch? Wat dacht u van een stadswandeling door de historische binnenstad? Of een heerlijke fietstocht door de prachtige Meierij, gelegen op een steenworp afstand van de binnenstad. Ook een bezoek aan de beroemde Gotische kathedraal De Sint-Jan, dé trots van ’s-Hertogenbosch, is zeker de moeite waard. Kortom: Brabantse Gastvrijheid op 4-sterren niveau!

Voor meer informatie en reserveren gaat u naar Vergaderen.nl.