Menu
Locaties / Nieuws / Pco

Grand Café Maastricht Soiron nieuwste partner van stichting Maastricht Congresbureau

Op 1 mei jl. is de stichting Maastricht Congres Bureau uitgebreid met een nieuwe participant: Grand Café Maastricht Soiron (Museum aan het Vrijthof). Het totaal aantal participanten komt hiermee op 44.

Grand Café Maastricht Soiron is gelegen bij ’ Museum aan het Vrijthof, in het oude Spaans Gouvernement en is onderdeel van La Bergère Hospitality Group. Op 1 maart jl. opende het Grand Café haar deuren en niet kort daarop volgde het lidmaatschap met het Maastricht Congres Bureau. Directeur Rino Soeters: ‘Grand Café Maastricht Soiron is de jongste telg van onze group. Wij zijn trots dat we op ons Maastrichtse plein, in dit prachtige monumentale gebouw mogen exploiteren. Het Grand Café en de Cour biedt tot 250 gasten de mogelijkheid om in een zeer bijzondere plek samen te zijn. Het is nu al met recht de ontmoetingsplek van Maastricht te noemen’.

Het Maastricht Congres Bureau is blij met de toetreding van Grand Café Maastricht Soiron. Directeur Marcel Knols: ‘We juichen alle nieuwe initiatieven in Maastricht toe en Grand Café Maastricht Soiron is een mooie aanvulling op onze hoogwaardige locaties en services in Maastricht & regio. Met het lidmaatschap krijgt het Grand Café meer bekendheid als zakelijke bestemming en kan zij beter samenwerken met onze partners.’

Het Maastricht Congres Bureau is een stichting die Maastricht & regio in binnen- en buitenland promoot als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten. Daarnaast biedt het bureau onafhankelijke informatie, advies en bemiddeling aan mensen die hun congres, vergadering, incentive of zakelijk evenement in Maastricht & regio willen organiseren.

Een overzicht van de aangesloten participanten.