Menu
Eindhoven / Locaties / Nieuws / Noord-Brabant / Provincie / Steden

Evoluon lanceert gratis iBook ‘ROI van je evenement’

‘Wat voegt het evenement toe?’ Die vraag wordt steeds vaker gesteld aan organisatoren van een congres, beurs of vergadering. Evoluon Eindhoven lanceert daarom het gratis iBook ‘ROI voor je evenement’.

In dit iBook lees je in duidelijke stappen hoe je een evenement aantoonbaar effectiever én efficienter organiseert. Het interactieve iBook is ontwikkeld door het Evoluon in nauwe samenwerking met Ruud Janssen & Elling Hamso en bevat een een uitgebreid nawoord van Rob Captijn, allen experts op het vlak van ROI in de Meeting Industrie.

Gratis download
Als innovatieve locatie voor zakelijke evenementen zoekt Evoluon Eindhoven continue naar mogelijkheden om meerwaarde te bieden. Dat begint uiteraard met een goed product, gratis WiFi & uitstekende gastvrijheid. Daarnaast kijkt zij samen met zowel leveranciers als event organisers naar het hele proces rondom evenementen en hoe de waardeketen hierbij te versterken.

Vanuit die aanpak organiseert Evoluon Eindhoven daarom speciale masterclasses Event Strategy, lunchbijeenkomsten over social media, en lanceert ze nu dit iBook. Deze vorm is een innovatieve manier om de gezamelijke kennis verder te delen onder haar relaties. Het iBook bevat speciale interactieve elementen en is geschikt voor iPad, uiteraard is ook een pdf versie beschikbaar. Je kunt het iBook vanaf donderdag 25 oktober 9:00 uur hier gratis downloaden.

Google Hangout
Op donderdag 25 oktober om 11:00 wordt het iBook officiëel gereleased met een Google Hangout, waarin Ruud Janssen, Elling Hamso, Rob Captijn, Cuno Groenewoud en Noud de Greef het hebben over ROI, de vorm van het iBook en meer. Hierin heb je de kans om je vragen te stellen aan de auteurs. Lees hier meer over de hangout.

Meer weten over Evoluon?