Menu
Nieuws / Pco

Ticketscript lanceert unieke plug & play mobile event app

…App die via het mobiele platform de kaartverkoop optimaliseert…

Ticketscript, Europees marktleider in online, mobile en social ticketing oplossingen en Kawet lanceren de plug & play mobile event app. Kawet is een Franse start-up die gespecialiseerd is in innovatieve mobile apps, die de app business voorgoed zal veranderen. De nieuwe mobile event app staat organisatoren toe om hun eigen professionele event app te creëren en lanceren zodat hun evenement bezoekers die kunnen downloaden en gebruiken.

Met een mobile event app krijgt de bezoeker van een evenement de kans om het maximale te halen uit de evenement experience. De event app zal een positief effect hebben op de kaartverkoop van evenementen met real-time informatie voor de bezoekers en de optie om tickets te kopen via de app. Door de integratie met social media kunnen bezoekers live hun ervaringen van het evenement delen.

“Het is ticketscript’s doel om een do-it-yourself ticketing oplossing te leveren voor iedereen die evenementen organiseert. De introductie van de mobile event app zorgt ervoor dat de laatste mobiele technologie beschikbaar is voor alle organisatoren. Daar is geen technische kennis voor nodig, de app is makkelijk te implementeren, onderhouden en up-to-date te houden.” zegt Frans Jonker, Chief Executive Officer, ticketscript. “De mobile event app zorgt voor een verhoging van de kaartverkoop en voor meer mond-tot-mond reclame. Het is een kostenefficiënte manier om je evenement te promoten.”

De ontwikkeling van de app is gedaan in samenwerking met Kawet, een start-up uit Parijs die gespecialiseerd is in innovatieve mobile apps. Kawet creerde Cashew, een mobile app die iedereen in staat stelt om een eigen mobile event app te bouwen zonder enige technische vaardigheden. Ticketscript heeft de voordelen van deze technologie geintegreerd in het ticketscript dashboard zodat klanten in enkele minuten de mobile event app kunnen maken in hun eigen huisstijl.

Momenteel gebruiken meer dan 30.000 evenementen door heel Europa de plug-and-play ticketshop van ticketscript om kaarten te verkopen en promotie te doen voor hun evenement.

Voor meer informatie over de mobile event app, ga naar: ticketscript.com  of direct naar de mobile event app