Menu
Nieuws

De vijf meest inspirerende locaties voor een congres

Bij het organiseren van een congres is het belangrijk om een inspirerende locatie te zoeken voor dit evenement. Ga jij binnenkort een congres organiseren en kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van een inspirerende locatie voor deze bijeenkomst? Lees dan in dit artikel wat de vijf meest inspirerende congreslocaties zijn van dit moment volgens de experts van Regardz.nl. 

1: de Zilveren Toren in Amsterdam
Wil je een congres organiseren in Amsterdam? Kijk dan eens naar de Zilveren Toren in onze hoofdstad als jouw mogelijke congreslocatie. De Zilveren Toren ziet er niet alleen mooi uit van buiten en van binnen, maar biedt je ook een prachtig uitzicht over de stad. Inspirerend, maar ook zeker indrukwekkend! 

2: het Conservatorium in Amsterdam
Het Conservatorium is een vijfsterrenhotel dat op een prachtige locatie in Amsterdam ligt, vlakbij de P.C. Hooftstraat. Het hotel heeft zes verschillende vergader- en congreszalen, die allemaal een andere inrichting hebben. Zo kun je zelf kiezen welke zaal het beste bij jouw eisen en verwachtingen aansluit en laat je jouw congres hier plaatsvinden. 

3: het Muntgebouw in Utrecht
In het Muntgebouw in Utrecht worden alle euromunten geslagen. Het is een gebouw van waarde, letterlijk en figuurlijk. Een prachtig historisch pand, waar je veel inspiratie krijgt voor een geslaagd congres met inhoud. Ook handig: het Muntgebouw heeft een centrale ligging en is hierdoor gemakkelijk te bereiken. 

4: de Broodfabriek in Rotterdam
De Broodfabriek in Rotterdam is een oude fabriek die helemaal opnieuw ingericht is als evenementenlocatie voor verschillende soorten events. Het gebouw bied je een mooie mengeling van oude invloeden en nieuwe invloeden en hier krijg je zeker een flinke portie inspiratie van. 

5: het Planetarium in Amsterdam
Wat het Planetarium zo bijzonder maakt als locatie voor jouw congres, is het feit dat deze locatie de drukke stad en de natuur echt samenbrengt. Door de invloed van de stad Amsterdam en de natuur, krijg je echt een flinke portie inspiratie als je op deze evenementenlocatie bent voor een congres.