Menu
Events / Nieuws / Reizen

Personeelstrip naar Newcastle

Voor degene die van een levendige cultuur houden maar ook moderne voorzieningen kan waarderen is Newcastle een aanrader. Een Newcastle trip is een trip naar de door zeven bruggen verbonden stad.

Newcaslte wordt overspoelt met prachtige bezienswaardigheden die vanwege de compacte bouwstijl liggen alle bezienswaardigheden van Newcastle op loopafstand van elkaar verwijderd. Maar welke kunt u nu het beste bekijken tijdens uw zakelijke trip?

The Castle Keep
Castle Keep is een indrukwekkend bouwwerk dat gebouwd is tussen 1168 en 1178. Het kasteel waar Newcastle, ooit New Castle Upon Tyne, haar naam aan heeft te danken heeft. Vanuit het kasteel heeft u een een prachtig uitzicht over de stad en de zeven bruggen die over de Tyne liggen.

Millennium Bridge
De Millennium Bridge is een van de zeven bruggen over de rivier de Tyne. In 2000 werd deze moderne fiets- en voetgangersbrug geplaatst met als doel dat jaar ook open te gaan. Helaas is dat niet gelukt, maar dat neemt niet weg dat de inwoners maar wat trots zijn op de Millennium Bridge, die iedere avond verlicht wordt in een andere kleur.

Grey Street
Grey Street is zonder uitzondering de mooiste straat van Newcastle. De straat, die iets omhoog loopt is bekend geworden om de Gregoriaanse architectuur. Aan het einde van de straat staat het gelijknamige Grey’s Monument. Dit standbeeld is in 1838 geplaatst ter ere van de voormalige minister Earl Grey. En mocht u op zoek zijn naar een mooie plek om een hapje te eten, dan bent u bij Grey Street aan het juiste adres.

St. James Park
Als uw gezelschap bestaat uit voetballiefhebbers dan mag u St. James Park, het station van Newcastle United Football Club, niet missen. Een heilig stadion voor de inwoners van Newcastle. Een gids kan uw groep meenemen voor een tour door het stadion, waarbij u onder andere toegang krijgt tot de Skybox, de kleedkamers en de spelerstunnel.

Wilt u aan vanuit Newcastle iets meenemen voor uw partner of kinderen of bent u een echte winkelliefhebber? Dan is Eldon Square een heerlijke plek om overdekt te winkelen.