Menu
Amsterdam / Nieuws

4 Toppers: Bijzonder Vergaderen in Amsterdam

Op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Amsterdam? U bent op zoek naar een vergaderlocatie in de prachtige hoofdstad van ons kikkerlandje, maar het aanbod is zo groot dat u geen idee heeft waar u uit moet kiezen. Speciaal voor u hebben wij 4 Toppers uitgelicht voor een bijzondere vergaderlocatie in Amsterdam.

Vergaderen in het Vondelpark, in het theater, tussen de kunst of met een prachtig uitzicht over de stad Amsterdam? Het kan allemaal.

Bekijk nu onze 4 Toppers om Bijzonder te Vergaderen in Amsterdam en boek ook een arrangement naar keuze bij één van deze locaties.

1. Top vergaderlocatie bij het Vondelpark in Amsterdam

Het moderne en uitnodigende Park Plaza Vondelpark hotel ligt in het centrum van de stad, in de omgeving van het Vondelpark en op loopafstand van het Leidsplein. Zowel de Zuidas als het centrum van de stad is gemakkelijk te bereiken en op loopafstand zijn allerlei winkels, kroegen en restaurants. Het hotel biedt uitstekende vergaderfaciliteiten en kenmerkt zich door een strak, modern en trendy design. Geniet na afloop van uw vergadering van een hapje of drankje in de V Bar en sluit uw dag af met een bezoekje aan het stadshart van Amsterdam.

2. Unieke Congres en Vergaderlocatie – Theater in hartje Amsterdam

Bij deze inspirerende locatie in Amsterdam haalt u de creativiteit bij uw deelnemers direct naar boven. Een bijzondere ambiance om met relaties of collega’s een vergadering, training of congres te houden.

Het DeLaMar Theater is een gewilde evenementenlocatie voor o.a. congressen, seminars, symposia, productpresentaties, gala’s en premières. In de diverse foyers van het theater kunnen voor middelgrote en grotere vergaderingen tot 1500 personen plaatsvinden. Denk hierbij aan het geven van trainingen, workshops, brainstorm- en heisessies.

3. Vergaderen tussen kunst – Inspirerende vergaderlocatie in Amsterdam

5&33 is Amsterdams nieuwste multifunctionele hotspot die in hetzelfde gebouw als het in het afgelopen najaar geopende art’otel Amsterdam, dat pal tegenover het Amsterdamse Centraal Station ligt.

De bar is nu al een begrip in Amsterdam, niet alleen vanwege de geweldige ambiance maar ook door de optredens van dj’s. Het restaurant biedt een informeel shared-dining concept, met een menu dat bestaat uit verse producten met een mediterrane touch.

4. 8-uurs arrangement (incl. lunch) met fantastisch uitzicht over Amsterdam

Het welkom gevoel, het comfort, de hoogwaardige kwaliteit en het hoge serviceniveau waar Amsterdam RAI al decennia lang om bekend staat, gelden als belangrijke voorwaarden voor een succesvolle vergadering, training of congres. Amsterdam RAI is in het bezit van een congres- en vergadercertificaat en is geclassificeerd met vijf hamers. Dit houdt in dat RAI congres- en vergaderzalen een luxueuze uitstraling hebben en voldoen aan de strengste technische vereisten voor vergaderen. Daarnaast bieden we een zeer hoog niveau aan overige faciliteiten, zoals dienstverlening en food & beverage.

Nieuwsgierig geworden? Klik op één van deze Toppers om meer te weten te komen over de bijzondere locaties en boek ook een Bijzonder vergaderarrangement in Amsterdam.

Met recreatieve groet,
Linda Brugman

Congres.nl