Menu
Branche / Nieuws

Olaf van den Wittenboer directeur Van der Veen-event engineering

Olaf van den Wittenboer is aangetrokken als algemeen directeur van Van der Veen-event engineering. Hij gaat zijn ruime kennis en ervaring inzetten voor de klanten en voor verdere nationale en internationale groei van Van der Veen. Daartoe zal hij nauw samenwerken met commercieel directeur Arie Boon. ‘Naast brede managementervaring heeft Olaf het vermogen om creativiteit te combineren met pragmatisme. Samen kunnen we nog gerichter werken aan het verstevigen van onze klantrelaties en het uitbouwen van de activiteiten’, aldus Arie Boon.

Ruime ervaring
Olaf van den Wittenboer is ruim 20 jaar actief in de installatiebranche. De afgelopen vijf jaar was hij vestigingsdirecteur van Unica Installatietechniek in Amsterdam. Daarvoor was hij vestigingsmanager van Croon Elektrotechniek en bekleedde hij diverse leidinggevende functies bij Holland Railconsult. ‘Ik kijk ernaar uit om Van der Veen met dit professionele en enthousiaste team te versterken als dé specialist in het creëren van belevingen door techniek.’

Van der Veen-event engineering
Van der Veen levert oplossingen voor congressen, beurzen, concerten en andere events. Licht, beeld en geluid en technische ondersteuning. Klanten weten Van der Veen al sinds 1915 te vinden voor verhuur, verkoop en installatie van professionele licht-, geluid- en beeldinstallaties, en voor advies en creatieve oplossingen.