Menu
Branche / Gelderland / Locaties / Nieuws

Mennorode genomineerd voor Ondernemer van het jaar!

Mennorode conferentiecentrum is genomineerd voor de titel ‘Ondernemer van het jaar’ van Network Business Event binnen de gemeente Nunspeet.

De prijsuitreiking is op maandag 4 maart 2013 tijdens het Business Event in Nunspeet. Het doel van het event is de lokale ondernemer in het zonnetje zetten. Het event start om 19:30 uur en vindt plaats in Veluvine.
In totaal zijn 9 bedrijven genomineerd, verdeeld over 3 categorieën. Mennorode is één van de genomineerden in de categorie ‘Industrie en Dienstverlening’. Bij de beoordeling is onder andere gekeken naar de betekenis van het bedrijf in de gemeente, het gevoerde sociale beleid, het milieubewustzijn, de werkgelegenheidsontwikkeling en innovatie.

Groene onderneming
Mennorode neemt allerlei maatregelen om het beleid van maatschappelijk verantwoord ondernemen in de praktijk te brengen. Van energie van zonnepanelen tot het samenwerken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Aandacht voor mens en natuur staat bij het hotelbedrijf hoog in het vaandel.
,,Als conferentiecentrum hebben wij diverse certificeringen op het gebied van duurzaamheid mogen ontvangen. Reden te meer om ons – mede door de veranderende markt – te blijven ontwikkelen en innoveren. Wij voelen ons zeer vereerd met de nominatie en hopen van betekenis te mogen zijn en blijven binnen de gemeente Nunspeet, maar natuurlijk ook daarbuiten!” aldus en met gepaste trots de reactie van Gert Eigenbrood, directeur van Mennorode.

Prijsuitreiking en netwerken
De presentatie van het Business Event is in handen van Humberto Tan. Er zal een speciale award worden uitgereikt aan een van de negen genomineerden, met het thema ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’. Verder is er volop gelegenheid om te netwerken voor de aanwezige ondernemers.
Voor meer details, kijk op www.mennorode.nl.