Menu
Branche / Locaties / Nieuws / Rotterdam / Steden

Digitale aanmelding voor bezoekers People’s Business van start!

Op woensdag 16 januari en donderdag 17 januari 2013 is het weer zover! Dan vindt hét netwerkgala plaats van Rotterdam! People’s Business. Hier draait het om netwerken, samenwerken en elkaar versterken. Deze formule, in combinatie met het nieuwe jaar, vormt een mooie aanleiding om uw relaties te ontmoeten.

Nodig al uw zakenrelaties uit in de markante en karakteristieke Beurshallen van Beurs-World Trade Center aan het Beursplein in Rotterdam; al jarenlang wordt de Beurs intensief gebruikt voor de nationale en internationale handel. Een mooiere setting kunt u uw zakenpartners niet bieden! Tijdens het netwerkgala zullen in de Beurshallen business units ingevuld worden met een diversiteit aan bedrijven waar circa 4.000 bezoekers elkaar ontmoeten.

Het netwerkgala People’s Business, dat wordt gehouden in het Beurs-World Trade Center Rotterdam, is een begrip binnen de regio Rijnmond. Met een focus op netwerken, samenwerken en elkaar versterken, vormt People’s Business een mooie aanleiding om in het nieuwe jaar relaties te ontmoeten en nieuwe contacten op te doen. En daar is voldoende mogelijkheid toe, want jaarlijks trekt People’s Business meer dan 4.000 bezoekers!

Tijdens het netwerkgala zullen in de beurshal business units ingevuld worden door een grote diversiteit aan bedrijven waar management en directie elkaar ontmoeten. Ondernemend Rijnmond treft elkaar in ontspannen sfeer waarbij muzikale begeleiding en diverse optredens niet ontbreken!

Ga voor meer informatie naar: http://www.wtcrotterdam.nl/index.php?id=161