Menu
Amsterdam / Events / Locaties / Noord holland

Vergaderen met fantastisch uitzicht over Amsterdam!

RAI Elicium is dé locatie voor uw vergadering of training. Eind 2009 geopend, biedt het Elicium vergadercentrum 20 moderne vergaderzalen met een prachtig uitzicht over de stad Amsterdam en de Zuidas.

De drie verdiepingen (3e, 4e en 5e verdieping) waar de vergaderzalen zich bevinden, hebben alle drie prachtige lounges geschikt voor ontvangst van de deelnemers, lunch en borrels. De vergaderzalen zijn van alle gemakken voorzien en onze medewerkers zorgen ervoor dat alles zoals afgesproken verloopt, zodat u zich volledig op uw bijeenkomst kunt richten.

Culinaire invulling
U heeft de keuze om de break plaats te laten vinden in de zaal of in één van de gemeenschappelijke vergaderlounges. Ook voor de lunch locatie is de keuze aan u: de lunch wordt geserveerd in de zaal of u verlaat het vergadercentrum om op zo’n 50 meter afstand in ons in 2012 geopende Grand Cafe de lunch te nuttigen.

Naast de verschillende vergaderarrangementen is het ook mogelijk om een ontbijt of borrel te organiseren. Voor slechts € 12,50 per persoon kunt u een uitgebreid ontbijt aan het arrangement toevoegen en vanaf € 13,00 per persoon zijn er al borrelarrangementen te organiseren.

Onze medewerkers besteden veel zorg aan de culinaire invulling en staan open voor speciale wensen.

Bereikbaar in Amsterdam
De nabijheid van de A10, het RAI NS-station op 7 minuten loopafstand, de tramhalte voor de deur en voldoende parkeergelegenheid maakt RAI Elicium tot een van de meest bereikbare vergaderlocaties in Amsterdam. Er zijn speciale parkeertarieven voor ons vergadercentrum.

Voor meer informatie kunt u kijken op Vergaderen.nl