Menu
Gelderland / Locaties

Vergaderen in het kloppende hart van Arnhem!

Midden in het kloppende hart van Arnhem ligt het Concertgebouw Musis Sacrum en de op een steenworp afstand gelegen Schouwburg Arnhem.

Als het gaat om een bijzondere gelegenheid met een feestelijk of zakelijk karakter speelt alles mee. De ruimte, het decor en het licht. De sfeer en de bediening. De muziek en het geluid. Musis Sacrum en Schouwburg Arnhem biedt u deze ruimte. Wij creëren sfeer en beleving, we zorgen voor een vlekkeloze organisatie en we stemmen al onze mogelijkheden af op uw persoonlijke wensen.

Vergaderzalen
Tegenwoordig beschikt het Musis Sacrum, naast de bijzonder mooie Concertzaal die plaats biedt aan 872 personen, over zeven zalen die plaats bieden aan gezelschappen tussen 1 en 400 personen. De acht zalen, met ieder een geheel eigen uitstraling, onderstrepen het zakelijk karakter van uw bijeenkomst.

De Balkonzaal met haar statige zaal met hoog plafond heeft een aangrenzend dakterras met uitzicht over het ‘hart van Arnhem’. De authentieke uitstraling van de Balkonzaal geeft uw vergadering, congres, symposium of receptie een extra dimensie.

De Hemelzaal is een strak uitziende, inpandige zaal en leent zich uitstekend voor trainingen en vergaderingen.

De Stadzaal is de kleinste zaal van het Musis Sacrum. Door de schuifwanden kan deze zaal ook betrokken worden bij de Parkzaal. De Stadzaal wordt gebruikt voor vergaderingen en trainingen.

De sfeer van de Promenoir is identiek aan die van de Balkonzaal. Hoge plafonds, ornamenten en mooie glas-in-lood ramen, maken deze langwerpige zaal bijzonder. De Promenoir is uitermate geschikt voor vergaderingen en bijeenkomsten. Ook wordt de zaal vaak gebruikt in combinatie met de Balkonzaal en dient dan als horecagelegenheid voor ontvangst, lunches en informele borrels.

De Ravelijnzaal was ooit een kegelbaan en dient tijdens concerten als foyer voor de Concertzaal. De Ravelijnzaal is uitermate geschikt als horecagelegenheid voor ontvangst, lunches, diners en informele borrels. Door middel van een gordijn kan de zaal worden verkleind. De Ravelijnzaal kan tevens worden gebruikt voor feesten, recepties en beurzen.

Bereikbaarheid
Musis Sacrum is gelegen midden in het centrum van Arnhem. Toch is de locatie goed bereikbaar. Tegenover de locatie treft u een grote parkeerplaats aan en ook het Centraal Station van Arnhem ligt op loopafstand van onze locatie.

Interesse in deze locatie? Neemt u eens een kijkje op Vergaderen.nl