Menu
Gelderland / Locaties / Nieuws / Provincie

Enexis verhuist vergaderkantoor naar WTC Arnhem

In het gebouw Rijntoren (het World Trade Center) in Arnhem hebben Enexis en MPC Capital een langjarige huurovereenkomst getekend voor circa 1.730 m² kantoorruimte. Enexis geeft het gebouw een kantoor- en vergaderfunctie. Het hoogwaardige object met energielabel A ligt direct aan het NS-station Arnhem Centraal.

Enexis beheert het energienetwerk in Noord-, Oost- en Zuid-Nederland. Momenteel is het vergaderkantoor gevestigd aan de Jansbuitensingel in Arnhem. Door de invoering van Het Nieuwe Werken had de organisatie behoefte aan een andere vorm van huisvesting. Belangrijke overwegingen hierbij waren het energielabel van het gebouw, inpandige faciliteiten, de ligging bij het NS-station en de hoogwaardige werkomgeving.

De Rijntoren, waarin het World Trade Center is gevestigd, is samen met de naastgelegen Parktoren herkenbaar aanwezig aan het nieuwe stationsplein. Het gebouw is vormgegeven door de internationaal gerenommeerde architect Ben van Berkel van UN Studio’s Amsterdam. Het WTC, waarin ook huurders als Regardz en Arcadis zijn gevestigd, biedt nog ruimte voor bedrijven die op zoek zijn naar een hoogwaardige en duurzame stationslocatie.

De keus van Enexis viel op deze locatie vanwege het duurzame karakter van het gebouw, de goede bereikbaarheid met zowel eigen als openbaar vervoer en de moderne uitstraling. Enexis realiseert hier een modern werkplek- en vergaderconcept waarbij openheid, transparantie, flexibiliteit en een centrale ontmoetingsplek belangrijke aspecten zijn.

Het gebouw is in beheer bij MPC Capital Amsterdam, dat momenteel een vastgoedportefeuille van ruim 90 objecten beheert met ruim 730.000 m² verhuurbare vloeroppervlakte in de sectoren retail, kantoren, bedrijfsruimten en logistiek vastgoed.

Voor meer informatie, ga naar: Enexis.nl