Menu
Events / Locaties / Nieuws / Overnachten / Provincie / Reizen / Rotterdam / Steden / Zakenreis / Zuid Holland

ss Rotterdam Hotel & Restaurants sluit zich aan bij Worldhotels

Om het merk en de zichtbaarheid van het hotel, het schip en de stad Rotterdam op de internationale zakelijke markt te vergroten heeft het ss Rotterdam Hotel & Restaurants besloten een langdurig partnerschap aan te gaan met Worldhotels.

Worldhotels ondersteunt het hotel met het bewerken van de zakelijke markt. Een internationaal merk waarbij wereldwijd ruim 500 hotels zich hebben aangesloten. Daarnaast bieden zij het ss Rotterdam op marketingtechnisch vlak de nodige ondersteuning bij het opzetten en uitzetten van promotiecampagnes.

Op de vraag waarom gekozen is voor Worldhotels antwoordt de director of hotel operations, Michaël ten Brink: ‘Worldhotels is het enige label waarbij je als hotel je eigen identiteit behoudt en het eigen unieke verhaal blijft vertellen. De visie die zij daarin hanteren is dan ook eenduidig: If you own a hotel, it schould feel like you own a hotel.

‘Worldhotels vergroot de internationale zichtbaarheid van ons hotel en daarmee voor de stad. Met ruim 30 sales kantoren wereldwijd heeft dit internationale kwaliteitsmerk grote invloed op het bereik dat je als hotel kunt behalen. Daarnaast is het een partij die uitstekend past binnen onze huidige missie en visie: we vertellen een uniek verhaal, bieden een uniek product en behouden onze eigen identiteit.’ Zo zegt ten Brink. De slogan van Worldhotels sluit ook volledig aan bij het ss Rotterdam: Where discovery starts.

Het ss Rotterdam vergaarde faam door haar tientallen wereldreizen en directe lijnverbinding met New York. Via de contacten met de internationale sales kantoren van Worldhotels wordt deze wereldwijde zichtbaarheid weer hersteld. Vandaag duurt het echter geen 7 dagen meer tot we de oversteek hebben gemaakt, een simpel telefoontje naar het sales kantoor in New York is tegenwoordig zo gepleegd. Op die manier wordt Rotterdam opnieuw met New York en de rest van de wereld verbonden en volgen vele zakelijke reizigers een omgekeerde weg: richting Rotterdam!

Bron: SS Rotterdam