Menu
Amsterdam / Locaties / Nieuws / Overnachten / Reizen / Steden / Zakenreis

Condé Nast Traveler lezer kiest Renaissance Amsterdam Hotel als beste

Condé Nast Traveler lezers zetten het Renaissance Amsterdam Hotel dit jaar in de top 10 van de 25 beste hotels in Noord Europa. Met een notering op nummer 7, is het hotel het hoogst genoteerde hotel in Amsterdam.

Internationale performers
Naast het Renaissance Amsterdam Hotel bevinden zich nog 2 andere hotels van de Marriott International hotelketen in de top 25: het Ritz Carlton Berlijn en het Berlijn Marriott Hotel. Met 3 hotels in de top 25, is Marriott International goed vertegenwoordigd in de lijst.

Live Life to Discover
Voor de Condé Nast Traveler 2012 Readers’ Choice Award stemden 46,476 lezers voor 1,306 hotels en plaatsen. De Condé Nast Traveler lezer staat bekend om zijn nooit aflatende nieuwsgierigheid om daar naar toe te gaan waar weinigen hem zullen volgen. Dit sluit perfect aan bij de filosofie van Renaissance Hotels: “Live Life to Discover”. Een verblijf bij het Renaissance Amsterdam Hotel is een inspirerende ontdekkingsreis voor gasten. De Renaissance ambassadors, Rnavigators, assisteren gasten met tips bij het ontdekken van de verborgen schatten en unieke ervaringen in Amsterdam.

Eervolle onderscheiding
General Manager Tom Calame van het Renaissance Amsterdam Hotel reageerde verheugd met de eervolle onderscheiding: “Het is een zeer grote verrassing en een hele eer. Wij hebben een fantastisch team waarbij alle ambassadors zich inzetten om onze gasten bij elk verblijf nieuwe ontdekkingen en ervaringen te bieden. Deze award met een 93.9 score voor service toont ons dat onze gasten dit waarderen.”

Het Renaissance Amsterdam Hotel heeft 17 meeting rooms met een totale ruimte van 1500 m².

Meer informatie: http://www.marriott.com/hotels/travel/amsrd-renaissance-amsterdam-hotel/