Menu
Nieuws

CkC App to Meet & Match

Na de lancering van het Community knowledge Centre (CkC), deze zomer, heeft Virtual Orange de CkC App to Meet & Match gelanceerd.

Deze ‘white-labelled’ app leent zich niet alleen prima als aanvulling op het CkC online platform, waardoor virtuele en fysieke contactmomenten geïntegreerd worden, maar is ook prima zonder het CkC online platform te gebruiken.

Weg met alle papieren!
De CkC App to Meet & Match is er voor de bezoekers en standhouders van beurzen en congressen. De app komt onder vermelding van het evenement in de App & Android store te staan nadat het is verrijkt met de Look & Feel van het evenement. Na het gratis downloaden kunnen gebruikers ter voorbereiding een persoonlijke agenda speciaal voor het evenement aanmaken. Men kan op een eenvoudige wijze in contact komen met andere bezoekers en/of standhouders om bijv. een afspraak in te plannen. Uit het ‘programma’ kan de gebruiker, seminars, keynotes, lezingen of andere programmaonderdelen selecteren (incl. info over locatie, info/CV spreker en een korte beschrijving). Na het selecteren komt het programma onderdeel in de persoonlijk app agenda te staan, hierdoor krijgt de organisator ook inzicht in de opkomst die men kan verwachten.

Naast de mogelijkheid voor organisator, sponsor en/of standhouder om het laatste nieuws te delen, kan de gebruiker met behulp van de matchmaking tool eenvoudig interessante medegebruikers vinden en meteen een afspraak met ze inplannen.

Als extra optie kan de organisator kiezen voor de ‘Exhibitors button’, hiermee kunnen alle standhouders worden bekeken, een afspraak worden gemaakt en met behulp van een plattegrond makkelijk worden gevonden. De app is een interessant sponsor item en biedt dan ook plaats voor één of meerdere sponsorlogo’s.

Voor meer informatie en een demo over deze gebruiksvriendelijke app nodigen wij u uit de videopresentatie te bekijken die nog geen 10 minuten duurt.

U kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen met Virtual Orange (info@virtualorange.nl)