Menu
Nieuws

Overname Ron AV Rentals door MK2

Ron AV Rentals
De nieuwe vestiging komt voort uit de samenwerking tussen MK2 en het voormalige Ron AV Rentals. Jeroen van Doorn, directeur van MK2: “Ron AV Rentals is in het oosten van het land een bekende naam. In dit bedrijf hebben we dan ook een partner gevonden die net als wij gaat voor het leveren van kwaliteit. Bovendien is het gewoon een prettige partij om mee te werken. Daardoor is er een goede klik en heb ik alle vertrouwen in een succesvolle samenwerking.”

Ron van Duijvenvoorde is directeur/eigenaar van Ron AV Rentals: “Wij hebben er zeer bewust voor gekozen onderdeel te worden van MK2. Wij zochten al langer naar een grotere speler in de Nederlandse markt, enerzijds om een stukje continuïteit te waarborgen, anderzijds om nieuwe, grotere markten te kunnen aanboren. Met de mensen van MK2 kunnen we goed door één deur, zowel op het persoonlijke als op het zakelijke vlak.”

Meer service
Door de overname van Ron AV Rentals kan MK2 letterlijk en figuurlijk dichter bij haar klanten komen. Ron van Duijvenvoorde: “Wij hebben hier in Zwolle een groot magazijn, van waaruit MK2 nu haar klanten kan gaan bedienen. Dat betekent dat we in veel gevallen sneller kunnen gaan schakelen. Bovendien betekent de samenwerking een uitbreiding van onze service. Zo beschikt Ron AV Rentals over een breed assortiment aan licht- en geluidstechniek.”

In eerste instantie zal vanuit Zwolle met name verhuur van AVapparatuur en service plaatsvinden. In de loop van dit jaar zal daarnaast ook verkoop worden toegevoegd aan de dienstverlening. Ron van Duijvenvoorde: “Het is een echte win-winsituatie. Ik heb er het volste vertrouwen in dat dit aan de klanten van allebei de bedrijven ten goede komt.”

Adresgegevens vestiging Zwolle:
G. Stephensonstraat 17
8013 NL Zwolle
T: 038 – 422 73 88
F: 038 – 422 22 86
E: info@ronavrentals.nl