Menu
Limburg / Maastricht / Nieuws / Provincie / Steden

Frans Willem Cox nieuwe vertegenwoordiger Maastricht Congres Bureau

Frans Willem Cox, directeur van Hotel Van der Valk te Maastricht, is toegetreden tot het bestuur van het Maastricht Congres Bureau. Het Maastricht Congres Bureau is een stichting die Maastricht & regio promoot als bestemming voor zakelijke bijeenkomsten. Participanten van deze stichting zijn: MECC Maastricht, VVV Maastricht, Hotels en Overige dienstverleners. Frans Willem Cox zal als bestuurslid de belangen van de aangesloten hotels behartigen.

Frans Willem Cox kijkt uit naar zijn rol in het bestuur: ‘Als bestuurslid kan ik nóg actiever een waardevolle bijdrage leveren aan het succes van het Maastricht Congres Bureau en aan het behalen van de doelstellingen. Als vertegenwoordiger van de hotels kan ik er, samen met hen, voor zorgen dat er nóg meer zakelijke bijeenkomsten naar Maastricht & regio komen.
Samenwerking is het sleutelwoord van het Maastricht Congres Bureau en ik kijk ernaar uit de spil te zijn tussen enerzijds de participanten en anderzijds het algemene bestuur van het Maastricht Congres Bureau.’

Naast Cox bestaat het bestuur van het Maastricht Congres Bureau uit: de heer R. Stevens (onafhankelijk voorzitter), de heer E. Broekaart (namens MECC Maastricht), de heer N. Bos (namens VVV Maastricht) en mevrouw S. Pauwels (namens de Overige dienstverleners).

Het Maastricht Congres Bureau promoot Maastricht & regio in binnen- en buitenland als bestemming voor congressen, vergaderingen en overige zakelijke bijeenkomsten. Daartoe geeft het kosteloos onafhankelijke informatie, advies en bemiddeling aan mensen die zulke bijeenkomsten organiseren.