Menu
Events / Nieuws

Finale-nominaties Citymarketing Innovatie Awards

Netwerk Citymarketing heeft de finale-nominaties bekend gemaakt voor de Nederlandse Citymarketing Innovatie Awards 2012. Deze prestigieuze prijzen voor innovatieve projecten op het gebied van citymarketing worden uitgereikt tijdens de Dag van de Citymarketing op 19 januari 2012 in Hoofddorp.

Uit circa veertig inzendingen afkomstig uit het hele land werden zes initiatieven geselecteerd voor de finale. In de categorie voor gerealiseerde projecten zijn dat de campagne ‘Locatie Amersfoort’ van de Amersfoortse ondernemers, het vraaggestuurde woningbouwproject ‘Het Palet’ in Dronten en de aanpak van de merkpositionering van de Gemeente Bergen op Zoom

De mobiele en locatiegebonden belevingsapplicatie van Tempeest, de pilot voor de LED-bebording boven de A12 bij Zoetermeer en de pilot van Het Nieuwe Winkelen in Veenendaal zijn de genomineerden voor de Stimuleringsawards, die is bedoeld voor nog niet gerealiseerde initiatieven die het verdienen te worden uitgevoerd.

Daarnaast wordt dit jaar voor het eerste de Netwerk Citymarketing Scriptieprijs uitgereikt aan studenten die door hun (afstudeer)scriptie een bijdrage hebben geleverd aan de kennisontwikkeling van het vakgebied citymarketing. De kanshebbers voor de eerste editie van deze prijs zijn Melanie Heuvelman en Lisanne van Erk (Hogeschool Rotterdam), Céline de Visser (Universiteit van Utrecht) en Anja Frankfort (Erasmus Universiteit Rotterdam).

Een vakjury, bestaande uit onder andere Erik Braun (Erasmus Universiteit Rotterdam), Robert Govers (Universiteit Leuven) en Marcel Schonenberg (directeur Beurs van Berlage) kiest de winnende inzendingen die worden beloond met een unieke zilveren award.

De Dag van de Citymarketing op 19 januari 2012 is een initiatief van het Netwerk Citymarketing, het landelijke platform voor citymarketing in Nederland. Meer informatie is te vinden op www.netwerkcitymarketing.nl, waar u zich ook kunt aanmelden.