Menu
Locaties / Nieuws / Overnachten / Pco

Hotel service Utrecht van start

Nieuwe dienst neemt werk uit handen congres- en evenementorganisatoren

“Met de introductie van de Hotel Service Utrecht kunnen (internationale) congres- en evenementdeelnemers eenvoudig en veilig hun hotelkamer online reserveren en betalen, terwijl daarmee de organisator wordt ontlast.” Zo vat accountmanager Monique André de la Porte van het Utrecht Convention Bureau het grote voordeel van deze nieuwe service samen.

Hotels uit Utrecht en omgeving werkten nauw samen met het Utrecht Convention Bureau om de nieuwe dienst te ontwikkelen. Het aanbieden ervan past in de strategie van de gemeente en de provincie om Utrecht meer op de kaart te krijgen als bestemming voor meerdaagse (internationale) congressen. “Met deze voor de organisator kosteloze online reserveringsdienst, is het straks nog aantrekkelijker om voor Utrecht te kiezen”, vervolgt Monique André de la Porte. “De uitgebreide hotelboekingsmodule, met hotelinformatie en foto’s, wordt volledig geïntegreerd in de website van het congres of evenement en aangepast aan de look & feel ervan. Door deelnemers hun hotelreservering via deze website te laten regelen, hoeft de organisator van het evenement hier niet meer naar om te kijken.”

Toegevoegde waarde Utrechtse hotels
Hotel Service Utrecht is een perfect voorbeeld van de nauwe samenwerking tussen de hotels uit Utrecht en omgeving en het Utrecht Convention Bureau. Dat de Hotel Service een feit is, was niet gelukt zonder de enthousiaste inspanningen van general managers Tahlita Bon van het Apollo Hotel Utrecht, Loukje Last van het Sandton Malie Hotel en Thea van de Meerendonk van Mercure Utrecht Nieuwegein. Thea van de Meerendonk: “We hebben onze krachten gebundeld met als resultaat deze handige online bookingstool. Een mooi initiatief waarbij we Utrecht op de kaart zetten als (internationale) event- of congresbestemming.”

Informatie over de Hotel Service Utrecht is begin mei te vinden op
www.utrechtconventionbureau.nl.

Voor vragen en aanvullende informatie kunt u contact opnemen met Monique André de la Porte, accountmanager van het Utrecht Convention Bureau via (030) 236 00 35 of m.andredelaporte@toerisme-utrecht.nl