Menu
Locaties / Noord holland / Provincie

Veelzijdige congreslocatie in Heiloo Noord-Holland

Voor een dag vergaderen, training, directieoverleg of congres biedt deze locatie veel mogelijkheden. Door het multifunctionele zalencomplex kan de locatie tot wel 1000 gasten aan maar kunt u ook een uitstekende boardmeeting houden. Klein of groot gezelschap? Deze locatie biedt mogelijkheden in het Noord-Hollandse Heiloo.

Het congrescentrum en de kamer faciliteiten
Op de plek stond vroeger het Tolhuis, een echt chauffeurscafé. Vanwege de ruime openingsuren was het toentertijd ook een populaire uitgaansgelegenheid. In 1978 opende het huidige congrescentrum er zijn deuren wat tegenwoordig plaats biedt aan 41 ruime en klassieke kamers, die allemaal beschikken over een eigen badkamer met ligbad. Daarnaast heeft elke kamer een terras of balkon. Het congrescentrum heeft een rustige ligging en ligt op korte afstand van historische steden zoals Alkmaar, Haarlem en Zaandam.

’s Ochtends geniet u van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Voor een culinaire lunch of luxe diner kunt u in het à la carte restaurant terecht. Geniet van het kleurrijke menu, geïnspireerd door de Hollandse keuken. Alle gerechten worden bereid met dagverse en plaatselijke producten. In de knusse bar van het hotel kunt u nog een drankje nuttigen voor het diner of de nacht. Op zonnige dagen is het ook goed toeven op het terras.

De congres- en vergaderruimtes
Een congrescentrum met onbegrensde mogelijkheden voor zowel de zakelijke- als de weekendgast. De 40 comfortabele hotelkamers maken het mogelijk om meerdaagse bijeenkomsten te organiseren. Onze vergaderaccommodatie bestaat uit 11 vergaderruimtes die dankzij een ingenieus systeem aan elkaar verbonden zijn en ruimte biedt aan een totaal van 1000 gasten.

Naast dit multifunctionele zalencomplex beschikt deze congreslocatie over 5 intiemere zalen en 4 boardrooms, geschikt voor vergaderingen vanaf 2 tot maximaal 40 personen. De meeste zijn voorzien van daglicht, maar kunnen ook worden verduisterd. Tevens hebben wij een gezellige bar en kunt u culinair genieten in het à la carte restaurant ‘Kwartje Koffie’.

Deze vergaderlocatie is Green Key gecertificeerd
In en buiten Europa hebben steeds meer bedrijven een Green Key, dit is hét internationale keurmerk voor milieuvriendelijke bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche. Bij bedrijven met een Green Key wordt bewust omgegaan met het milieu en de natuur, zonder dat dit ten koste gaat van het comfort en de kwaliteit.

Het doel van de GREEN KEY is het sparen van het milieu door minder gas, water en elektra te verbruiken en minder afval te produceren. Daarbij speelt ook de opleiding van het personeel met betrekking tot milieumaatregelen een belangrijke rol.

Klik hier voor meer informatie over deze veelzijdige congreslocatie in Noord-Holland. Wist u dat u bij deze locatie ook uw vergadering kunt houden? Bekijk hier de Vergadermogelijkheden.

Met hartelijke groet,

Lynn Kraaijeveld
Congres.nl