Menu
Nieuws

Toegevoegde waarde van een gastvrouw

Is een gastvrouw van toegevoegde waarde? Absoluut! De gastvrouw is het aanspreekpunt voor al uw gasten tijdens het congres of de vergadering.

De gastvrouw is niet alleen het aanspreekpunt voor alle gasten, ook zorgt zij dat tijdens het congres of de vergadering alles op rolletjes verloopt. De gastvrouw is vaak degene waar u vooraf de bijeenkomst regelmatig contact mee gehad hebt. Deze persoon weet dan ook precies wat u deze dag wil en hoe u alles voor u ziet. Ook zal u het met haar hebben met eventuele (dieet) wensen van bepaalde personen of personen die net even wat extra aandacht verdienen. Een gastvrouw is hier de aangewezen persoon voor. Door alle voorbereidingen weet hij/zij precies wie extra aandacht nodig heeft en aan welke kleine dingen er gedacht moet worden.

Kiest u er voor geen gastvrouw te nemen? Geen probleem, dan is er iemand anders die al uw vragen kan beantwoorden. Wel mist er een stukje persoonlijke benadering, een vertrouwd gezicht en iemand die er de hele dag voor zorgt dat alles op rolletjes loopt.