Menu
Limburg / Locaties / Maastricht / Nieuws / Provincie / Steden

Routiniers versterken managementteam MECC Maastricht

Het managementteam van MECC Maastricht is versterkt met Annetje Schoolmeesters (per 1 oktober 2012 Manager Marketing & Communicatie), Erik Panis (per 1 november 2012 Manager Exhibitions) en Sven Wiertz (per 1 januari 2013 Manager Planning & Projectmanagement).

Annetje Schoolmeesters (48) begon haar carrière in 1986 bij het MECC en is nu na 11 jaar weer terug. In de tussenliggende periode was Annetje 7 jaar lang actief als nieuwslezer en producent bij L1, als interim manager bij o.a. Mondo Verde en voor haar bedrijven Comm’unique en Dutchidee.

Ook Erik Panis (42) was eerder werkzaam bij MECC Maastricht. Na een intermezzo van 8 jaar, waarin hij o.a. actief was op gebied van PR en Marketing bij Media Groep Limburg, keerde Erik weer terug naar het MECC als beursmanager. Zijn functie is nu uitgebreid met het aansturen van de afdeling Exhibitions die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en exploitatie van eigen beurstitels voor consumenten en vakbranches. Erik blijft in deze functie ook productmanager van de beurs InterClassics & TopMobiel.

Sven Wiertz (31) begon in 2006 als communicatie adviseur bij het MECC om daarna vier jaar lang project manager bij het MECC te zijn. Sinds twee jaar is Sven Supervisor Planning & Project Management en per 1 januari 2013 Manager van die afdeling en tevens lid van het managementteam van het MECC.

Het managementteam onder leiding van MECC-directeur Eric Broekaart bestaat verder uit Fred Meisen (financiën), Paul Gruijthuijsen (congreszaken en halverhuur) en Lars Wolfs (facilitaire en operationele zaken). Doel van het team is het MECC zichtbaarder te maken op de (inter)nationale beurs- en congresagenda en de hoge beoordeling van klanten en opdrachtgevers voor het MECC verder aan te scherpen.

MECC Maastricht is gespecialiseerd in het volledig ontzorgen en begeleiden van (inter)nationale beurs- en congresorganisaties. Het MECC kan 24/7 snel en flexibel voldoen aan alle klantwensen. Opdrachtgevers werken er succesvol omdat toegewijde professionals full service maatwerk leveren met oprecht persoonlijke aandacht en een groot oplossingsgericht vermogen. De mensen van het MECC en de stad Maastricht organiseren duurzaam, gastvrij en altijd met een extra ster.

Meer informatie: MECC.nl