Menu
Nieuws

100.000 gratis e-books om al jouw events te organiseren!

De feestdagen. Wie kijkt er niet naar uit? Maar hoe zorg je ervoor dat jouw kerstfeest helemaal perfect verloopt? Of hoe organiseer je dé nieuwjaarsparty die nu al bestempeld wordt als hét evenement van 2012? Kevin Van der Straeten geeft 100.000 digitale exemplaren weg (t.w.v. € 17,50 per ex.) van zijn boek EVENTS! Zo maak je van al jouw events een onvergetelijke gebeurtenis.

EVENTS is een must have-handboek en een helder naslagwerk voor elke organisator en opdrachtgever van evenementen en feesten. Ook voor de ervaren eventplanner! Dat bewijst de tweede druk.

Het is een complete leidraad voor alle aspecten die bij de organisatie van evenementen aan bod komen. Het boek zit boordevol praktische tips en handige checklists die je helpen om niets over het hoofd te zien, met oog voor de kleinste details. De concepten, tips en checklists focussen op businessevents – congressen, seminaries, product- voorstellingen, bedrijfsfeesten … – maar zijn evengoed toe te passen op publieksevenementen en privéfeesten.

Bovendien maak je in EVENTS kennis met de nieuwste trends uit de eventsector en ontdek je hoe je sociale media als Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn, … kunt inzetten op jouw evenement.

EVENTS kwam tot stand met medewerking van tientallen professionals uit de eventsector en docenten eventmanagement. Kortom,het is dé referentie voor elke eventplanner!

Waarom 100.000 gratis exemplaren van EVENTS?
Marketingbudgetten staan onder druk. Gevolg? Er wordt bespaard op de organisatie van evenementen. En dat is jammer, want een evenement is een van de krachtigste communicatiekanalen die je kunt gebruiken omdat de beleving ervan nog lang blijft nazinderen. Door 100.000 gratis exemplaren van het boek EVENTS uit te delen, wil Kevin Van der Straeten de kracht van evenementen bij het grote publiek onderstrepen en zo de Belgische en Nederlandse evenementensector positief onder de aandacht brengen.

Over de auteur
Kevin Van der Straeten is oprichter en managing director van het online vakblad eventplanner.be/.nl. Sinds de start in 2002 groeide de portaalsite uit tot dé online referentie voor opdrachtgevers en organisatoren van (bedrijfs)evenementen in België en Nederland. Hij begon zijn carrière als eventmanager en startte al snel een eigen evenementenbureau op. Hij heeft tal van (inter)nationale evenementen op zijn palmares staan.

Download hier jouw gratis exemplaar *
* Kies voor de digitale versie van het boek (PDF of ePub) en gebruik de voucher code ‘GRATIS’.