Menu
Branche / Locaties / Nieuws / Noord-Brabant

Op zaterdag 2 maart is Dé Vakbeurs Mondhygiëne in het Congrescentrum 1931

Alle facetten van de moderne praktijkvoering komen aan bod. Je wordt in één dag volledig geïnformeerd, zodat je thuis alles naast elkaar kunt leggen en alleen nog de puzzelstukjes op de juiste plaats hoeft te leggen.De beurs biedt ook plekjes om in alle rust exposanten één-op-één te spreken. U kunt de vakbeurs bezoeken op 2 maart 2013 van 9.00 tot 18.00 uur.

Voor jezelf beginnen?
Een eigen praktijk starten kost veel tijd, zeker als je nog alles moet gaan uitzoeken en uitvinden. Wil je voor jezelf beginnen, maar weet je niet hoe? Waar moet je beginnen en wat komt er allemaal bij kijken? Of heb je al jaren een praktijk en wil je die vergroten, moderniseren of juist verkopen? Dé Vakbeurs Mondhygiëne geeft antwoord op deze vragen.

Speeddaten
Gedurende de dag wordt er een banenmarkt in de vorm van enkele speeddatesessies georganiseerd. Speeddaten is een snelle en efficiënte manier om een eerste indruk te krijgen van elkaar. Als het klikt kan het leiden tot een vervolgafspraak.

Afsluiting in het gemoedelijke ‘s-Hertogenbosch
Na een inspannend maar zeker zinvol bezoek, kan de dag afgesloten worden met een bezoek aan de prachtige stad ’s-Hertogenbosch. De gezelligheid en het eigen intieme karakter zijn de trots van ‘s-Hertogenbosch. Gemoedelijkheid, ambitie, warmte en ’s-Hertogenbosch mag je ook in één adem uitspreken. De binnenstad is rijkelijk voorzien van gezellige en sfeervolle winkels, cafés en restaurants. Kortom een mooie dag om het nuttige met het aangename te verenigen.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op de website van de Vakbeurs Mondhygiëne. Tot ziens op 2 maart 2013 in 1931 Congrescentrum te ‘s-Hertogenbosch!