Menu
Eindhoven / Locaties / Nieuws / Noord-Brabant / Utrecht / Utrecht

Vergaderen.nl twee Unieke locaties rijker!

Stadion Galgenwaard in Utrecht en Philips Stadion in Eindhoven zijn onlangs opgenomen in het aanbod van Vergaderen.nl. In samenwerking met Maison van de Boer zal uw meeting tot in de puntjes worden verzorgd.

Genieten met relaties in Stadion Galgenwaard
Vergaderen in het Stadion is vergaderen met uitzicht op de middenstip! Deze bijzondere vergaderlocatie is uitstekend bereikbaar, biedt voldoende parkeergelegenheid, mogelijkheden voor sportieve breaks zijn natuurlijk vanzelfsprekend én voor een verrassend mooi prijs kunt u hier betaalbaar vergaderen!

Vergaderen op een unieke locatie – Station Philips
Met deze speciale all-in aanbiedingen heeft u de unieke mogelijkheid om uw gasten uit te nodigen in één van de VIP ruimtes met uitzicht op het veld voor een presentatie, brainstormsessie, vergadering of congres. Door de multifunctionaliteit van het stadion zijn er mogelijkheden voor groepen vanaf 10 personen in een exclusieve boardroom tot presentaties voor 1000 personen waarbij u zelfs gebruik kunt maken van de verwarmde tribunes rondom het veld. Door de vele ruimtes is het stadion ook zeer geschikt voor bijeenkomsten met veel subsessies.

Voor meer informatie kijkt u op www.vergaderen.nl