Menu
Nieuws

Het gebruik van een Presentatiewand

Presenteer je bedrijf!
De tijd van aandachtig kijken en verdiepend lezen is voorbij. We zijn vluchtige mensen geworden. Teksten lezen we scannend en we merken alleen de opvallende uitzonderlijke dingen op. Dit is ook van invloed op de communicatie naar je klanten. Opvallen is lastig in een tijdperk waarin er per dag meer communicatieberichten verzonden worden, dan er brieven geschreven zijn in de afgelopen duizend jaar. Wanneer je op een beurs staat is dit goed merkbaar. Tientallen mensen lopen langs jouw stand. Je wilt hun aandacht trekken. Maar hoe doe je dat? Je hebt namelijk maar paar seconden de tijd, dan ben je de bezoeker kwijt. Gelukkig biedt de presentatiewand uitkomst!

De voordelen van de presentatiewand
De eerste indruk van bezoekers bepaalt hun gedrag. Gaan ze doorlopen of gaan ze je benaderen? Een beurswand zorgt ervoor dat bezoekers geprikkeld worden om jouw stand te benaderen. Het is namelijk een echte eyecatcher. Je valt op en in een oogopslag is het voor de bezoeker duidelijk wie jij bent, wat je doet en wat je de klant biedt. De aandacht van de klant is getrokken.

Een wand is ideaal voor evenementen, beurzen en voorlichtingsdagen. Het is gemakkelijk mee te nemen en helemaal te maken zoals jij wilt. De keuze voor welk model of welk formaat je wilt ligt bij jou. Ook kun je zelf kiezen waarmee je de wand bedrukt. Zo is het communicatiemiddel helemaal af te stemmen op jouw wensen en behoeften.

Presentatiewand drukken
Een wand is niet voor eenmalig gebruik, maar kun je meenemen naar elk evenement of beurs dat je bezoekt. Ideaal en hartstikke duurzaam dus. Gelukkig kun je bij verschillende aanbieders door het hele land binnen rap tempo en een schappelijke prijs je wand laten bedrukken. Het kost even geld, maar daarna haal je er alleen maar je voordeel uit. Je trekt nieuwe klanten. Nieuwe klanten betekent een gevulde portefeuille. Een gevulde portefeuille leidt tot continuïteit van je bedrijf. Gauw naar de drukkerij dus!