Menu
Locaties / Utrecht / Utrecht

BCN (Business Centre Nederland)Utrecht

Bent u op zoek naar een moderne locatie voor uw vergadering? Business Centre Utrecht beschikt over moderne vergaderruimtes met gratis high speed internet. De zalen zijn geschikt voor groepen van 2 tot 140 personen.

Centraal gelegen in Utrecht met gratis parkeren!

Bent u op zoek naar een moderne locatie voor uw vergadering? Business Centre Nederland Utrecht en Rotterdam beschikken over moderne vergaderruimtes met gratis high speed internet. De zalen zijn geschikt voor groepen van 2 tot 140 personen en zijn voorzien van moderne presentatiemiddelen. De locaties van BCN zijn centraal gelegen, uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer en beschikken over gratis parkeren. Kortom: de ideale locaties voor bijeenkomsten met resultaat!

De zalen

De zalen zijn geschikt voor groepen van 2 tot 140 personen en zijn voorzien van diverse moderne presentatiemiddelen, zoals beamer, projectiescherm, flip-over, whiteboard, overheadprojector en geluidssysteem. Elke zaal beschikt bovendien over een klimaatbeheersingssysteem, zodat u zelf de gewenste temperatuur kunt instellen. Alle 29 zalen zijn voorzien van daglicht en zijn verduisterbaar.

Voordelen BCN Utrecht

29 moderne vergaderruimtes met gratis high speed internetvoorziening
Vergaderen vanaf 2 tot 140 personen
Klimaatbeheersingssysteem in elke vergaderruimte
Moderne audiovisuele middelen zijn standaard inbegrepen (u heeft dus bij BCN geen bijkomende kosten voor beamer en internet!)
Uitstekende service en gastvrijheid
Alle zalen voorzien van daglicht en zijn afsluitbaar
Comfortabele vergaderstoelen (EN 1335)
Koffielounges op iedere etage
Gratisparkeerplaatsen in de directe omgeving van de vergaderruimtes
Uitstekend bereikbaar met OV en de auto
Vergaderlocaties in diverse steden

Voor meer informatie en reserveren gaat u naar www.vergaderen.nl.